Скандальний блогер Сороченко на волі і хизується цим у відео

Скандальний блогер Сороченко на волі і хизується цим у відео
Скрін із відео
  • За нього внесли заставу і його випустили із Хмельницького СІЗО. 
  • Цей факт він підтвердив на відео.
  • Також розповів, як поліцейські вирахували його через соцмережу “Вконтакті”.

В мережі з’явилося відео на якому Артур Сороченко розповідає глядачам свого каналу на YouTube про те, як його вирахували поліцейські, скільки днів він пробув у СІЗО та як збирається вирішувати справу із хмельницькими активістами. 

Він вийшов у прямий ефір та відповідав на питання учасників стріму. Розповів, що у СІЗО пробув три доби, а 21 серпня вийшов на волю. Відповів і на питання про те, як поліція його вирахувала та пообіцяв викласти розмову “як його здавали” у мережу. Цитуємо мовою оригіналу:

“Прислали мне “ВК” сообщение. Я открыл это сообщение и они вычислили по IP-адресу район в котором я нахожусь. Кинул админ Костя анонимный звонок и легавые по нему меня нашли. Если получиться у красных выкупить этот разговор, когда этот Костя меня сдавал, у них он есть записан, то я его кину в канал”, - говорив Артур Сороченко. 

Відео дня

Також на своєму відео Сороченко пообіцяв незабаром повернутися до нових стрімів та відновити діяльність свого каналу. 

Як стало відомо із допису місцевого активіста Артура Сторожука. Виїхати із Хмельницького Сороченку без пригод не вдалося. 

Артур Сторожук розповів журналістам vsim.ua про те, що став випадковим свідком події. За його словами виїхати від готель “Центральний” Сороченку допомогли патрульні.

  • Я там опинився випадково. Побачив знайомих хлопців АТОвців. Вони розповіли, що Сороченка вивезли із СІЗО до готелю “Центральний”. Там він  мав пересісти в таксі та виїхати за межі міста. Хлопці дізналися про цей факт і теж приїхали до “Центрального”. Поки ми говорили, під’їхало таксі. Сороченко з адвокатом скочили в таксі і поїхали. Але через метрів 20 там ДТП була, і рух був заблокований. Проїхати вони не змогли. Сороченко вийшов із машини з адвокатом, його оточила поліція. АТОвці з ним поперекрикувалися на відстані. Далі Сороченка пересадили в патрульний “Пріус” і знов повезли далі. АТОвці теж попригали в машини і поїхали за ними, - розповів Артур Сторожук. 

"Адвокат повідомив, що боїться за життя Сороченка"

Заступник начальника міського відділу поліції Хмельницького Ігор Кирник повідомив журналістам, що вчора після 15-ї години на лінію 102 надійшов виклик від Олександра Поліщука. Це адвокат Артура Сороченка. Він повідомив поліцію, що боїться за життя свого підзахисного. На місце виїхали патрульні. Вони забрали Артура Сороченка та його оточення в якості батька та адвоката до екіпажу. По дорозі батько Артура Сороченка Валерій написав заяву про подію до поліції. В міський відділ її привезли патрульні. 

  • Ми внесли відомості до журналу Єдиного обліку за фактом звернень батька та адвоката Сороченка. Ці звернення об’єднали в одне. Заяву від батька нам привезли патрульні, - повідомив Ігор Кирник. 

Нагадаємо, що затримали блогера 17 серпня у Миколаєві. За дії вчинені проти учасника бойових дій на Сході йому інкримінують частину 2 статті 296 ККУ (Хуліганство). Блогеру світить обмеження волі терміном до 5 років або позбавлення волі до 4 років. 18 серпня у Хмельницькому міськрайонному суді йому обрали запобіжний захід. Артура Сороченка взяли під варту до 1 жовтня. Але за ним залишили змогу вийти на свободу, внісши заставу, - 40 140 гривень. Коли блогера виводили із судової зали під конвоєм. Активісти “Фенікса” облили його сечею із медичних шприців. 

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • анатолий

    там и залог нету за что вносить.фулиганка там сто процентная но не креминальная.убийцы ходят на свабоде и их не кто не трогает.а тут вообще нету на что внимания оброщать.
  • Олександр Симчишин

    А чому Бурлика не посадили, коли він із свободівкою Ганкою били у вухо, інші місця вже бувшого голову Хмельницької облдержадміністрації Пруса і який був, так сказати, у різних вагових категоріях із ними? Аналогічні дії і різна реакція правоохоронних органів. Навіть не аналогічні, а ще важчі, оскільки злочин скоювався групою осіб. Для покарання злочинця потрібен лише резонанс, а не норми законодавства України?

    Олександр Симчишин reply Олександр Симчишин

    А ще чому не посадили Бурлика, коли він бив людей за те, що вони здерли розвішані із порушенням вимог законодавства агітки на свободівця Діденка? Чому не посадили Бурлика, коли він нищив майно банків, які на його думку прросійські, хоча вони діяли відповідно до вимог законодавства України? Чому не посадили Бурлика, коли він знищив комунальне майно (пропускний пункт облдержадмінстрації), придбане за рахунок платників податків і чому він не компенсував збитки? І ще багато подібних "чому" до правоохоронних органів. Подвійні стандарти, залежність від Симчишина чи власні погляди понад законодавство України?

    валентина reply Олександр Симчишин

    Давайте разберемся кто такие платныки податков . Платнвки податкрв, ето те, кто имеет патенты , и в налоговую платит податок по группах( 1,2,4,3)  И податок по КВЕДАХ!!!! У вас есть квед , по которому вы платите податок??? Прогуглите для себя , что такое кведы и как по них платить подато!!!!!Вы платнык податка, не спешите людей!!? Нет !! Вы платите 23% з зарплаты , ето примерно 800-1000-1500 грн . Но ети деньги вам возвращают материальной помощью, отпускными, за ранг, за должность, за стаж, за квалификацию, за престижность, за интенсивность и т д. И кроме того держава платит за вас больничные , декретные, родовые, послеродовые, и больничные вашим детям , курорты за 10% стоимости, держава строит дет садики, школы и оплачивает учителей в них, держава оплачивает питание в деттсадиках и школах ваших детей, держава содержит поликлиники, больницы , платит им зарплату, вам платит льготы, оплачивает коммунальные субсидиями, Пенсии . Вы вообще не платныки податков, а содержанцы, пристроены, утрыманцы. Настоящие платныки податков ето ПП  базарники Они платят сполна по всем статям !! Платят и за местоместовланыкам рынков ( депутатам) и за стаж и в пенсионный и в налоговую , а содержания как вам не получают??! Ето дискриминация , по чему им не записывают трудовой стаж в трудовую??? Хотелось бы спросить наших державных органов, нашу обласна раду ???? Потому что ей негде дель 480000 пенсионеров с села ??3000000 льготников и пайовиков из села ??? Ето дискриминация людей Настоящие платныки податков - базарники вам что рабы ? Сотрапы? КрепостныеКрепостные на галере ? Где запись в трудовой книжке??

    вася пупкин reply валентина

    Барыги и так нормально отложили на пенсию со своих доходов. Стаж в трудовую - это уж слишком!

    валентина reply вася пупкин

    С каких доходов ???С каких доходов ??? Может и у тебя доходы !! А у базарников их нет !! Они что крепостные на галере?? Должны грести за ваши пенсии и льготы ?? Они такие же люди , как и вы , но все кто имел и имеет ПАТЕНТ , записитв трудовую книжку в Хмельницком !! не ставят !! Согласно КЗот ( кодексу законов о труде в украине ) все должны иметь трудовые книжки заполненые, также согласно инструкции  номер 58 ( о порядках ведения трудовых книжек утвержденная совместным приказом минтруда, минюста и минфина Украины) описывается , что заполненные трудовые кннижки у физических лиц ПП шников хранятся утних на руках, , согласно постановлению номер 301 КМУ о трудовых книжках предприниматели обязаны иметь заполненную трудовую книжку, зотелось бы отметить и закон номер 1788 о пенсионом обеспечении тоже гласит о заполнении обязательном трудовых книжек прыватным предпринимателям , УКУ уголовный кодекс Украины предусматривает наказание за не заполнение трудовых книжек . Так что трудовая книжка базарникам должна быть заполнена, так как они единственные, кто пополняет бюджет городов и они единственные, кто есть платныками податков !!!!

    Амелі reply валентина

    ото розписала)) базарники - це звичайні спекулянти і давайте не будемо тут лити воду "грести или не грести" з них і так досить

    валентина reply Амелі

    Чеготето ты роз командовалась, как пяный штанами!! Свои деньги зарабатывайтили, а не чужие щитай!! Ето с нас досить областной рады, что такое наколотила!!! Вколотила, вколотила обласна рала, а люди расхлебывают!!!

    валентина reply валентина

    Основным документом о трудовой деятельности приватного предрениматеоя  является трудовая книжка (ст. 48 КЗоТ). Трудовые книжки ведутся на всех работников, которые работают на предприятиях, в учреждениях, флп, организациях или физичеческие  лица более пяти дней.

    Порядок ведения трудовых книжек регулируется Инструкцией о порядке ведения трудовых книжек работников, утвержденной приказом Минюста, Минтруда, Минсоцзащиты от 29.07.93 г. № 58.

    валентина reply валентина

    Документы, необходимые при оформлении трудового договора

    Частью 2 ст. 24 КЗоТ определен перечень документов, которые обязан предоставить гражданин при оформлении трудового договора. К ним относятся:

    паспорт или другой документ, удостоверяющий личность;

    трудовая книжка (если основное место работы). Если это первое место работы и у гражданина отсутствует трудовая книжка, предприниматель вправе ее завести.

    Также гражданин должен предоставить идентификационный номер (регистрационный номер учетной карточки налогоплательщика) при его наличии. Если ввиду религиозных убеждений лицо отказалось от присвоения идентификационного номера, в его паспорте должна быть соответствующая отметка. В этом случае вместо идентификационного номера используется серия и номер паспорта.

    валентина reply валентина

    Согласно ч. 3 ст. 24 КЗоТ работник не может быть допущен к работе без заключения трудового договора, оформленного приказом или распоряжением работодателя, и уведомления органов ГФС о приеме работника на работу в порядке, установленном КМУ. Уведомить налоговую нужно хотя бы на день раньше допуска работника к работе.

    Таким образом, процедура оформления трудовых отношений состоит из следующих этапов:

    оформления распоряжения о приеме на работу;

    оформления трудового договора с работником (в двух экземплярах для каждой из сторон);

    уведомления органов ГФС о приеме работника на работу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up