Активісти “Фенікса” облили сечею блогера, який побив атовця у Хмельницькому (ВІДЕО)

Активісти “Фенікса” облили сечею блогера, який побив атовця у Хмельницькому (ВІДЕО)
Скрін із відео
  • Артуру Сороченку обрали запобіжний захід. Його відправили до СІЗО.
  • Коли блогера виводили із судової зали, згори на нього полилася сеча.
  • Її зі шприців випустили активісти “Фенікса”.
  • Щоб доправити блогера до СІЗО, приїхало кілька десятків патрульних.

Сьогодні під стінами міськрайонного суду на Пилипчука зібралося кілька десятків людей. Всі вони прийшли сюди, що побачити блогера, який побив бійця ООС у Хмельницькому. Засідання було закритим. Активісти чатували під стінами до останнього, зазирали у вікна, щоб не пропустити момент, коли Артура Сороченка таки виведуть. 

Рішення суддя оголосила за участі журналістів та активістів. Сороченка взяли під варту до 1 жовтня. За ним залишили можливість вийти під заставу в 40 145 гривень. 

Блогера вивели із судової зали під конвоєм. Активісти “Фенікса” до цього піднялися по сходах на другий поверх. Коли Сороченко з правоохоронцями проходив коридором, згори та з боку на нього полетіла сеча. Її зі шприців випустили активісти “Фенікса”.

Відео дня

Попереджаємо, що на записі можуть міститися елементи нецензурної лексики. 

Один із присутніх намагався накинутися на Сороченка. Йому в цьому завадили правоохоронці. 

Активісти і бійці полку “Азов” утворили коридор на виїзді із заднього двору суду. Вони чекали, коли рушить автозак із  Сороченком. 

Присутні були агресивно налаштовані. Для того, щоб зберегти правопорядок, викликали ще кілька десятків полісменів. Конвой із блогером відправився до СІЗО із сиреною. Їх супроводжували десятки правоохоронців спецпідрозділу ТОР та патрульні. 

Вслід Сороченкові активісти кричали різноманітні гасла та лаялися.

Детальніше у відео. Попереджаємо, що на записі можуть міститися елементи нецензурної лексики.

 Нагадаємо, що Артура Сороченка затримали напередодні у Миколаєві. Про те, що відбувалося у суді та під його стінами, коли блогеру обирали запобіжний захід читайте: 

Скандальний блогер, який побив атовця у Хмельницькому, вже в суді. Що там відбувається

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Андрій

    законтачений вже під шконкою відпочиває. нагорода віднайшла "хероя"
    Слава Україні!
  • Константин Козинчук

    Каждый получает по своей зослуге
  • всемогущий

    Насцать и насрать в рот  уебанку! Гатить тварь в жопу до смерти!!!!
  • Ivan Svibovich

    Чому коментарі видаляють? Синдром ватхтера замучав?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up