В Україні пропонують скасувати вихідний 9 травня (ОБГОВОРЕННЯ)

В Україні пропонують скасувати вихідний 9 травня (ОБГОВОРЕННЯ)

У Верховній Раді зареєстрували проект закону щодо перенесення вихідного дня. А яка ваша думку, друзі?  

 

 У Верховній Раді  зареєстрували законопроект щодо перенесення вихідного дня  9 травня на 8 травня і сумістити його із Днем перемоги над нацизмом у Європі та Днем пам’яті та примирення.  

Відповідний документ розміщено на сайті парламенту. Законопроект №8342 був зареєстрований 10 травня. Його ініціатором виступив позафракційний Андрій Денисенко.  

У пояснювальній записці вказується, що ціль законопроекту - відновити історичну справедливість визнання ролі Союзників країн Антигітлерівської коаліції у завершенні Європейської кампанії у Другій світовій та зменшення російської пропаганди через "ідеологічні штампи про "Велику вітчизняну Війну".  

Відео дня

Нагадаємо, у ніч із 9 на 10 травня у Хмельницькому було неспокійно. За повідомленням поліції, після бійки один хмельничанин потрапив до лікарні, всього зафіксували 5 бійок на вулицях міста.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир Кухар

    Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни:
    22 листопада 2004 року Генеральна Асамблея ООН своєю резолюцією № A/RES/59/26 проголосила 8 і 9 травня Днями пам'яті і примирення.
  • Любовь Прушинская

    до чого тут росія? тоді була держава- СРСР. 15 республік. воювали у Великій Вітчизняній війні. наше свято-9травня. займайтеся чимось серйознішим ....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:05 Голову військово-лікарської комісії хмельницькі правоохоронці спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up