Скільки коштує вхід у гостину Святого Миколая

Скільки коштує вхід у гостину Святого Миколая
Фото Хмельницької міської ради

Гостина Святого Миколая діятиме цілий місяць, а відкривається вже сьогодні. 

Із вівторка, 6 грудня, в Хмельницькому починає працювати гостина Святого Миколая. Раніше вона діяла у будиночку біля кінотеатру імені Шевченка. Однак, минулого року гостину перенесли трохи далі по Проскурівській — до обласного академічного театру ляльок. 

Гостина Чудотворця працюватиме місяць — з 6 грудня 2022 по 6 січня 2023 року. Діятиме вона щодня із 17.00 до 20.00. 

— 6 грудня очікуємо на Миколая та його помічників-янголів. Беріть дітей та подаруйте їм казку! Малюки зможуть поспілкуватися із Чудотворцем, загадати бажання та зробити світлину на пам'ять. Чекаємо на вас! — йдеться у повідомленні міської ради. 

Відео дня

Хмельничан та гостей міста запрошують разом з дітлахами відвідати резиденцію Святого Миколая. Вартість входу становить 60 гривень. 

Нагадаємо, цьогоріч офіційно свято Миколая Чудотворця відзначатимуть 19 грудня. 

Додамо, навколо Хмельницької АЕС організували автобусні тури зі Святим Миколаєм. Вони діятимуть для дошколяриків та учнів 1-11 класів. Передбачено 2 види екскурсій. Тури будуть благодійними, а кошти відправлятимуть на ЗСУ. Спершу екскурсії проведуть для діток, чиї батьки захищають країну від російських окупантів, а потім для всіх бажаючих. Деталі — за посиланням. 

Також vsim.ua проводить конкурс “Подарунок від Святого Миколая”. Діти мають можливість креативно та творчо зобразити День Святого Миколая у малюнку, поробці, творчому листі до Миколая, вірші... та гарантовано отримати квиток у кінотеатр Woodmall Cinema. Автори трьох найкращих робіт (які наберуть найбільше голосів) отримають спеціальні призи від партнерів конкурсу. Дізнавайтеся як взяти участь за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Оксана Орловська

    Що ж це за Дива такі дорогі!
  • Сяйво Тм

    На фото якийсь матрос...
  • Анастасия Дмитриева

    Могли б і безкоштовний вхід зробити;!!!!
  • Інуська Інуська

    Ого!

keyboard_arrow_up