Смертельна ДТП на Грушевського: водію дали ще 60 діб домашнього арешту

Смертельна ДТП на Грушевського: водію дали ще 60 діб домашнього арешту
  • Бізнесмену, який насмерть збив 63-річну жінку в центрі Хмельницького, продовжили домашній арешт.
  • Чоловік не має права покидати межі власного будинку в нічний час до 19 червня.
  • Слухання по справі призначили на 27 травня.

Взимку у Хмельницькому сталася моторошна аварія просто на пішохідному переході. 20 лютого в центрі міста автомобіль “Toyota Land Cruiser Prado” наїхав на 63-річну хмельничанку. Жінка померла на місці. Водія затримали та  22 лютого в Хмельницькому міськрайонному суді чоловіку обрали запобіжний захід. Його відправили під домашній арешт. Наразі слідство по справі ще не завершене. І допитані не всі свідки. Тому сьогодні, 19 квітня, суд черговий раз зібрався, щоб визначити міру запобіжного заходу водієві.

На слухання підозрюваний з’явився у супроводі адвокатів. У судовій залі чоловік відмовився від послуг попередніх захисників та представив нового адвоката. Ним став Володимир Підлісний.

Відео дня

Потерпіла сторона, тобто племінник загиблої, в судову залу не з’явився. Секретар суду зазначила, що той належним чином був повідомлений про слухання. Але з невідомих причин до суду не прийшов. Слухання по обранню запобіжного заходу підсудному розпочали без нього.

Прокурор наполягала на тому, щоб Руслан Грицишин залишився під домашнім арештом ще на 60 діб. Сам підозрюваний та його захисник не заперечували. Тож суд ухвалив рішення задовольнити прохання прокурора.

Відтак водій не має покидати свою оселю з 21-ї до 6-ї годин. Такий припис діятиме до 19 червня. Також на час досудового слідства Руслан Грицишин має виконувати всі приписи суду. Йому заборонено покидати межі країни та відлучатися із Хмельницького без дозволу слідчого. Підсудний має утриматися від спілкування з свідками по справі та здати на зберігання до відповідних органів закордонний паспорт та інші документи для виїзду за кордон.

Слухання по справі призначили на 27 травня. Саме тоді мають заслухати свідків та обрати міру покарання для водія.

Нагадаємо, що підозрюваного судитимуть за частиною 2 статті 286 ККУ. Якщо провину водія визнають, йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. За подальшим розвитком подій, слідкуйте на нашому сайті.  

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up