Справа «Helix»: ще один керівник вийшов з-за ґрат

Справа «Helix»: ще один керівник вийшов з-за ґрат

Після хмельничанина Дмитра Нагути заставу вніс Роман Фелик з Тернополя.

Трьох керівників «Helix» затримали у перший день зими. Їх підозрюють у шахрайстві. Після цього суд обрав для усіх міру запобіжного заходу. Дмитра Нагуту, Романа Фелика і Богдана Воронцова мали тримати під вартою до 28 січня. Альтернативою для них було внесення застави. Першим її вніс хмельничанин Нагута. За нього сплатили 5 мільйонів гривень.

Наступним з-під варти вийшов тернополянин Роман Фелик. Він сплатив удвічі меншу заставу - 2,5 мільйони гривень. Він може вільно пересуватися Тернополем, однак не має права покинути обласний центр. Правоохоронці відстежуватимуть його пересування за допомогою електронного засобу. Про це повідомляє видання «20 хвилин».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Сергій Якубенко

    ще один мммщик вийшов і втече

    Мастер Автополив reply Сергій Якубенко

    он что баранов загонял под автоматом? если наше баранье радо влезть в лохотрон, то кто им доктор?

    орор reply Мастер Автополив

    100%, рогульё-бараньё за 10 коп ,мать продадут
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up