Суд іде, будівництво продовжується, а судді кричать «Ганьба»

Суд іде, будівництво продовжується, а судді кричать «Ганьба»
Справу по скандальному будівництву розглядають другий місяць. Поки Феміда думає, ПП «Ультрасервіс» будує. А «свободівці» кажуть – суддя затягує справу.

Хмельницька міська рада звернулася до господарського суду Хмельницької області з вимогою знести будівлю на вулиці Нижня Берегова 2/4б. Перше засідання по цій справі відбулося ще 9 березня. Останнє пройшло сьогодні, 19 квітня.

Під час слухання представника забудовника вперше повідомили про чергове скасування містобудівних умов та обмежень. Цього разу це зробили в Держархбудінспекції. Раніше подібне рішення вже приймала Хмельницька міськрада. Та суд його скасував.

Ще один цікавий факт. Рішення міськради від 2012 року про виділення земельної ділянки ПП «Ультрасервіс» в прокуратурі вважають незаконним. Навіть позов до суду подали. Представник забудовника на всі запитання і звернення від міської влади та прокуратури уже традиційно відповідав із посмішкою. Навіть звинуватив їх у тому, що суд перетворюється на цирк.

Відео дня

Представник Феміди вислухав звернення та доводи всіх сторін і… знову переніс засідання. Цього разу на 25 квітня. Таке рішення аргументував необхідністю звернення до управління водних ресурсів. Останнє має засвідчити, чи належить дана ділянка до земель водного фонду.

Чергова перерва обурила групу підтримки міської ради. На засідання прийшло чимало «свободівців». В тому числі й міські депутати. Вони звинуватили суддю в упередженості та навмисному затягуванні процесу.

 - Чому суд іде, а будівництво не призупиняють? Це дивує мене та моїх виборців. Розгляд справи може затягнутися на тривалий час. Тому ми вимагаємо призупинення будівництва до винесення рішення суду, - заявив депутат міської ради Сергій Королюк.

Такі коментарі суддя Музика просто проігнорував і вийшов із зали. Робив він це під вигуки «Ганьба». Найбільш активні навіть пропонували не випускати суддю із зали. Та цього не сталося.

Яким буде розвиток подій ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up