ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

Тиждень у місті видався багатим на події. Хмельничанам презентували новенькі тролейбуси, відкрилась унікальна театральна лабораторія, а чиновники міської ради віджимали прямо на снігу. Про найбільш знакові події читайте у традиційній підбірці від vsim.ua.

Важкий тиждень майже позаду. Він був сповненим і позитивними новинами, і сумними звістками. На початку тижня містян вразила звістка про покусаного чоловікам на Чорновола. У наступні дні на майдані віджимались чиновники, а суд скасував дозвіл на будівництво торговельного центру. Також хмельничанам презентували сім нових "рогатих" та унікальну театральну лабораторію. 

1. У понеділок, 23 січня, близько десятої ранку 39-річний чоловік прийшов на призначену зустріч до свого товариша у приватний будинок на вулиці Чорновола. На подвір'ї на гостя накинувся пес. Ротвейлер почав шматувати чоловіка. На крики збіглись перехожі. Але відігнати палкою чи якимось чином відволікти собаку не могли. Викликали поліцейських, які підстрелили пса

2. Наступного дня, 24 січня, на майдані Незалежності чиновники міської ради підтримали спортивний флешмоб. Слідом за мером та декількома депутатами вони стали учасниками #22PushupChallenge. У костюмах та на снігу вони віджалися 22 рази.

Відео дня

3. У середу, 25 січня, Суд скасував дозвіл на будівництво торговельного центру під вікнами будинку на Панаса Мирного. Мешканці будинку № 31/1 вже кілька місяців виступали проти і звертались до міської влади.

4. Наприкінці тижня, у п'ятницю, у Хмельницькому презентували сім новеньких тролейбусів. На них витратили 32 мільйони гривень. Вулицями міста кататиметься і один капітально відремонтований "рогатий". 

5. В Хмельницькому з'явиться унікальна лабораторія театрального мистецтва. Її відкриють при народному театрі "Дзеркало". Вона носитиме назву "Підйом". Працюватиме проект протягом чотирьох днів з 29 січня по 4 лютого. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up