ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому, які варті уваги

Тиждень у місті був насиченим на події. Розпочався він із суду над начальником сервісного центру МВС Сергієм Нагорним. Далі були мітинг "свобождівців" біля Будинку рад, акція на підтримку патрульного Ярослава Болюха, загальноміський суботник і виставка екзотичних риб. Про все це читайте у традиційній підбірці від vsim.ua.

Традиційний топ новин тижня у Хмельницькому від редакції vsim.ua.

1. У середу, 22 березня, відбувся суд по начальнику сервісного центру МВС Хмельниччини, якого судили за 130-ою. Його визнали невинним. Суддя Валерій Слободян закрив справу по адмінправопорушенню.

2. Наступного дня, 23 березня, в балаклавах і зі свинячою головою на хмельницькому майдані зібрались відразу два мітинги. Один в підтримку "свободівця" Віктора Бурлика, інший - за високі пенсії та низькі тарифи. Підтримати Бурлика приїхали депутати і члени "Свободи" з сусідніх областей. З майдану близько сотні людей з жовто-блакитними прапорами перебралися в хол Будинку рад. Та сім годин мітингу “Свободи” не вплинуть на розгляд кримінального провадження.3. Того ж дня біля кінотеатру імені Шевченка збирали підписи на підтримку патрульного Ярослава Болюха, якого судитимуть за вбивство психічно хворого чоловіка на Тернопільській. 

Відео дня

4. В суботу, 25 березня, у міській раді організували загальноміський суботник. Прибирання влаштували біля зелених зон. Одна з локацій розташувалась у парку Чекмана. Як депутати та працівники міськради махали лопатами та граблями бачили журналісти vsim.ua.

5. Цими вихідними з виставкою екзотичних риб та рептилій до Хмельницького приїхали з Києва.  Хмельничанам демонструють більше 20 видів тваринок. На виставці можна побачити і нільського крокодила, і яскравих рибок, і навіть котячого лемура.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • нашатырь

    Страна  состоит из шариковых и швондеров  на 90% . Вот Вам яркий пример.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up