ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, вартих вашої уваги

ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, вартих вашої уваги
  • Травмована у маршрутці хмельничанка, концерт Бабкіна у Хмельницькому, сесія Хмельницької міської ради, рейд патрульних з активістами по парковках для інвалідів та хмельницькі "хуліганки", які побили свою подругу.
  • Усе, що пропустили, можна переглянути у традиційній підбірці від vsim.

1. У понеділок, 23 жовтня, у Хмельницькому стався інцидент в маршрутці № 24. Через те, що водій різко загальмував, жінка впала і травмувалася. 32-річна хмельничанка звернулася до поліції.

2. У понеділок, 23 жовтня, у Хмельницькому відбувся концерт Сергія Бабкіна. Напередодні точилися суперечки стосовно того, чи приїде артист до міста та заспіває для прихильників, проте виконавець таки подарував хмельничанам дві години теплого й атмосферного шоу. За цим спостерігали журналісти vsim.

Відео дня

3. У середу, 25 жовтня, хмельницькі депутати зібралися на чергову сесію, де мали вирішити 60 питань порядку денного. Як і за що голосували, бачили журналісти vsim.

4. У середу, 25 жовтня, патрульні разом із активістами провели рейд по основних парковках Хмельницького. Вони перевіряли, чи паркуються хмельничани на місцях для людей з обмеженими можливостями, оскільки з 26 жовтня штраф за таке порушення збільшать.

5. У середу, 25 жовтня, хмельничанки побили свою подругу, яка приїхала до них у гості. У поліції дівчата зізналися, що хотіли провчити її за неадекватну поведінку. Тепер їм загрожує в'язниця.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up