ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити

ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити

Цей тиждень виявився насиченим і багатим на події. Були і погані звістки, радісні новини й скандали. Про п'ять подій тижня у Хмельницькому, які варті уваги, читайте у підбірці від vsim.ua.  

Журналісти "ВСІМ" підготували для читачів ТОП-5 новин тижня, які ви могли оминути увагою. Пропонуємо пригадати. 

1. У понеділок, 3 жовтня, на службу до Збройних Сил України відправили 10 призовників з Хмельницького. Схвильовані батьки з сумом поглядали на своїх дітей. Юнаки уважно слухали вказівки воєнкомів та перешіптувалися між собою.

2. Наступного дня Хмельницький знову затопило. З самого ранку у місті дощило. Навіть після очистки стоків вода на Зарічанській стояла. Підтопило і двори на Курчатова та Проскурівського підпілля

Відео дня

3. У четвер, 6 жовтня, хмельницькі активісти пікетували обласне управління поліції і вимагали відставки Миколи Семенишина. "У відставку! Семенишина – геть!", "Хмельницькій роті спецпризначення - ганьба та позор". З такими гаслами і навіть опудалом близько сотні протестувальників зібралось на Зарічанській, 7. 

4. У суботу хмельничани навколішки та зі сльозами на очах прощалися з 21-річним лейтенантом Максимом Яровцем, який загинув 5 жовтня поблизу Мар'їнки. Провести в останню путь загиблого прийшло декілька сотень містян. 

5. Того ж дня у Хмельницькому відкрили виставку світлин учасників АТО, які втратили кінцівки на війні. Її представила телеведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька та співачка Марія Бурмака. Приїхали на презентацію і самі герої-"переможці".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up