Трагічні новини зі Сходу: загинули двоє військових з Хмельниччини

Трагічні новини зі Сходу: загинули двоє військових з Хмельниччини
Фото rbc.ua
  • Сьогодні, 20 червня, на Луганщині загинули двоє військових.
  • Андрій Попов і Яків Майданюк служили в 14-ій бригаді.
  • Обоє виконували бойове завдання й були на блокпосту.

Чергових втрат у війні на Сході зазнала Хмельниччина. Сьогодні, 20 червня, загинули двоє військових - 47-річний Андрій Попов з Дунаєвецького району і 21-річний Яків Майданюк з Летичівського району.

Обоє військових служили в 14-ій бригаді. Загинули вони під час несення служби. Стояли на блокпосту. Про це vsim.ua повідомила координатор Центру допомоги учасникам АТО в Хмельницькій області Наталія Дзекар.

47-річний Андрій Попов родом із села Морозів Дунаєвецького району. Відомо, що служив вінза контрактом. Поховають чоловіка в Мелітополі. Там проживають батьки військового.

Відео дня

Яків Майданюк родом із села Сахни Летичівського району. 12 квітня він відзначав свій 21-ий день народження. Коли і де прощатимуться із військовим, поки невідомо. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • толік

    Вічна Слава! Вічна Пам"ять!  Путлер гонить гумконвої на Донбас зі зброєю. Як його зупиниш? Воно вміє тільки вбивати і брехати!
  • Виталий Олегович

    😭😭
  • Максим Кононов

    Очень жаль ребят... Земля пухом! А остальным - хорошо думайте за кого вы будете голосовать в следующем году.
  • Валентина Юркова

    Дуже шкода. Царство небесне. Щире співчуття батькам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up