Трагічні новини зі Сходу: загинули двоє військових з Хмельниччини

Трагічні новини зі Сходу: загинули двоє військових з Хмельниччини
Фото rbc.ua
  • Сьогодні, 20 червня, на Луганщині загинули двоє військових.
  • Андрій Попов і Яків Майданюк служили в 14-ій бригаді.
  • Обоє виконували бойове завдання й були на блокпосту.

Чергових втрат у війні на Сході зазнала Хмельниччина. Сьогодні, 20 червня, загинули двоє військових - 47-річний Андрій Попов з Дунаєвецького району і 21-річний Яків Майданюк з Летичівського району.

Обоє військових служили в 14-ій бригаді. Загинули вони під час несення служби. Стояли на блокпосту. Про це vsim.ua повідомила координатор Центру допомоги учасникам АТО в Хмельницькій області Наталія Дзекар.

47-річний Андрій Попов родом із села Морозів Дунаєвецького району. Відомо, що служив вінза контрактом. Поховають чоловіка в Мелітополі. Там проживають батьки військового.

Відео дня

Яків Майданюк родом із села Сахни Летичівського району. 12 квітня він відзначав свій 21-ий день народження. Коли і де прощатимуться із військовим, поки невідомо. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • толік

    Вічна Слава! Вічна Пам"ять!  Путлер гонить гумконвої на Донбас зі зброєю. Як його зупиниш? Воно вміє тільки вбивати і брехати!
  • Виталий Олегович

    😭😭
  • Максим Кононов

    Очень жаль ребят... Земля пухом! А остальным - хорошо думайте за кого вы будете голосовать в следующем году.
  • Валентина Юркова

    Дуже шкода. Царство небесне. Щире співчуття батькам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up