Третій прямий ефір "Х-фактор": хмельничанин Іван Варава "вилетів" з шоу

Третій прямий ефір "Х-фактор": хмельничанин Іван Варава "вилетів" з шоу
  • 20-річний Іван Варава з Хмельницького покорив четвірку суддів ще на кастингу. Хлопець пройшов усі етапи відбору і потрапив до прямих ефірів. 
  • На третьому прямомі ефірі хмельничанин заспівав українську пісню "Запроси мене у сни". 
  • Але глядачі не підтримали хлопця і йому довелось співати "пісню за життя". 

Третій прямий ефір талант-шоу "Х-фактор" присвятили українській музиці. Дмитро Шуров обрав для Івана Варави пісню "Запроси мене у сни" Володимира Івасюка. Вчора, 25 листопада, хлопець вийшов співати третім.. 

- Навіть в 70-ті роки, коли за океанами народжувались історичні мелодії для Френка Сінатри і Елвіса Преслі. В Україні народжувались діаманти. Найголовнішим мелодистом того часу був Володимир Івасюк. Зараз ви почуєте його нереальну космічну пісню. Заспіває її брутальний мачо з чистим та добрим серцем, єдиний і неповторний Іван Варава, - так оголосив співака зірковий тренер Дмитро Шуров. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

- Тобі не потрібно співати брутальні пісні, тобі так личать добрі і ніжні пісні. Діма (прим. авт. Дмитро Шуров), ти підібрав круто цю пісню, тому що вона личить Вані і мені здається, що це було кльово. Ти молодець, - прокоментувала виступ Настя Каменських.

- Мені здається, що ти показав себе з українського боку. Відчуваєтсья фарба україського співу. Ти можеш себе показувати, в таких піснях твоє майбутнє, - сказав Олег Винник. 

- Ви з піснею не впорались, ви не думаєте, про що співаєте. Пісня вам підходить. І номер дивний був. Я не зміг приїхати до вас на суботник, але декілька моментів вам порадите, і ви будете дивитись на себе в ютубі і закохаєтесь. Сьогодні ж було абсолютно поза настроєм, - висловився Андрій Данилко. 

Цього разу глядачі погодились з Андрієм Данилком і не віддали за Івана Вараву необхідну кількість голосів. Хлопцю довелось співати "пісню за життя". Для неї він підготував хіт "Люди" гурту "Бумбокс". Його суперницею стала Анна Трубецька.

Та ні глядачі, ні судді проекту не проголосували за хмельничанина. На цьому етапі Іван Варава був змушений покинути шоу "Х-фактор". 

Читайте також: Перший прямий ефір "Х-фактор": хмельничанин Іван Варава вразив глядачів радіохітом
Другий прямий ефір "X-фактор": хмельничанин Іван Варава влаштував на сцені мюзикл

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up