У боях з російськими окупантами загинули троє захисників з Хмельниччини

У боях з російськими окупантами загинули троє захисників з Хмельниччини
  • Вони загинули в боях за свободу та незалежність. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Щоденно на Хмельниччину надходять болючі звістки з передової. За останні дні ще 3 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Красилівська, Летичівська та Новодунаєвецька тергромади. 

Ілля Матеюк

Знову страшна новина з фронту прийшла до Красилова. Громада втратила ще одного Героя. В боях за волю України загинув старший лейтенант Ілля Матеюк. Юнак був 1999 року народження.

Ілля поклав своє життя 22 січня, виконуючи бойове завдання поблизу селища Водяне Ясинуватського району Донецької області.

Відео дня

В громаді його називають справжнім патріотом, вірним і відданим своїй військовій справі захисником. Сумну звістку повідомила очільниця тергромади Ніла Островська

Про дату та час поховання Героя обіцяють повідомити додатково.

Фото зі сторінки Ніли Островської

Тимофій Вересюк

Живим коридором зустрічали свого Героя і мешканці Летичівщини. Захищаючи Україну, загинув житель села Гречинці — Тимофій Вересюк. 

Його привезли на рідну землю 24 січня. Прощалися з військовим у селі Гречинці. Мешканці громади провели його в останню дорогу зі всіма почестями, повідомляють в тергромаді. 

Фото зі сторінки Летичівської тергромади

Роман Поліщук

Військовий загинув під час артилерійського обстрілу у районі населеного пункту Спірне, Бахмутського району, Донецької області. Він був 1981 року народження. Мешкав у селі Міцівці Новодунаєвецької тергромади. 

— Із сумом у серці повідомляємо, що знову маємо страшну звістку про загибель нашого земляка — захисника Романа поліщука. Він не шукав слави, а з честю виконував свій обов'язок і віддав найдорожче — своє життя. Був справжнім патріотом своєї рідної землі. У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі, — зазначають в тергромаді

Про дату та час поховання Героя обіцяють повідомити додатково.

Фото зі сторінки нардепа Володимира Мельниченка

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет придбали та очікуємо на його доставку. Для того, аби надіслати гаджет військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Надежда Антонюк

    Щирі співчуття рідним  вічна слава Героям
  • Оксана Лєбєдєва-Каяфа

    Вічна пам'ять Героям!
  • Олег Полях

    Слава Героям!
  • Raja Kazuk

    Вічна і світла пам'ять Героям, низький уклін. Співчуття родинам

keyboard_arrow_up