Четверо дітей залишились сиротами: на фронті загинули двоє військових з Хмельниччини

Четверо дітей залишились сиротами: на фронті загинули двоє військових з Хмельниччини
Фото з похорону Сергія Ціцвіри, видання Городок.City
  • На Василя Войтюка вдома чекали син та донька. 

  • Сергій Ціцвіра був батьком двох маленьких донечок. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Нестерпно боляче усвідомлювати, якою дорогою ціною виборює Україна свою свободу. За останні дні ще 2 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Улашанівська та Сатанівська тергромади. 

Василь Войтюк

Знову страшна звістка сколихнула усю Улашанівську тергромаду, що на Шепетівщині. В боях з російськими окупантами в Донецькій області поклав своє життя житель села Пашуки – Василь Войтюк. Він народився 9 лютого 1984 року. Був солдатом, стрільцем-санітаром гірсько-штурмової роти.

— Василь був справжнім патріотом своєї Батьківщини, щирим і добродушним товаришем, люблячим чоловіком і найкращим татом для сина та доньки. У цю гірку мить вся громада висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Нехай добрий та світлий спомин про нашого земляка назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, усіх, хто його знав, любив та шанував — повідомляють в тергромаді.

Відео дня
Фото героя зі сторінки тергромади

Про дату, час та місце зустрічі тіла загиблого воїна та церемонію прощання обіцяють повідомити додатково.

Сергій Ціцвіра

— Хороший, спокійний, товариський, ввічливий, доброзичливий. Людина без жовчі, — ось так про таких, як він, кажуть. Всього два місяці він пробув на фронті. І ми його втратили назавжди, — так про Сергія Ціцвіру згадують оносельчани. 

Тут і далі фото Городок.City

Коли Сергію було 8 років, помер його батьком. Відтоді він став опорою для своєї багатодітної сім'ї. Видання Городок.Сity розповідає, що він був наймолодшим і мав ще дві старших сести. Мати працювала на фермі дояркою. Після смерті батька їм також допомагали бабуся з дідусем.

Сергій закінчив будівельній технікум. Згодом створив сім’ю. Якийсь час проживав у Сатанові, знімав там квартиру. Та потім переїхав з дружиною до мами у Соломну, яка вийшла вдруге заміж. 

Родичі кажуть, на війну Сергій пішов добровольцем, не дочекавшись повістки. Його призвали на службу в ЗСУ 27 жовтня. А через два з половиною місяці, 13 січня, головний сержант роти вогневої підготовки десантно-штурмового батальйону героїчно загинув у селі Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області.

Сергія Ціцвіру поховали 21 січня у селі Липівка Сатанівської громади, поряд зі своїми бабусею, дідусем та батьком. 6 лютого йому мало б виповнитися 30 років. Без батька залишилося двоє маленьких донечок.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет придбали та очікуємо на його доставку. Для того, аби надіслати гаджет військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Любов Дячук

    Вічна Світла Пам'ять Героям!
    Царство Небесне!
    Земля Пухом!
    Рідним і Близьким Щирі Співчуття!
    Тримайтеся Дорогенькі Наші Українці, Низький Уклін Вам!
  • Oxana Lazechko

    Вічна Пам'ять
  • Олег Полях

    Слава Героям!
  • Олександра Іванівна

    Вічная память Царство Небесне

keyboard_arrow_up