У Дальніх Гречанах відкрили новий дитячий садочок. Як він виглядає

У Дальніх Гречанах відкрили новий дитячий садочок. Як він виглядає
  • У мікрорайоні Дальні Гречани відкрили новий дитячий садок.
  • Його звели менш ніж за два роки на місці закинутого басейну.
  • Обійшлося будівництво навчального закладу у 21 мільйон гривень.

Новий дитячий садочок звели у мікрорайоні Гречани на місці закинутого басейну. На будівництво з міського бюджету виділили 21 мільйон гривень. Розпочали наприкінці 2016 року. Завершити мали за рік, однак у термін не вклалися та продовжили у 2018.

Сьогодні, 26 вересня, відбулося урочисте відкриття навчального закладу. Садочок, що на вулиці Івана Павла II, має назву «Козачок» та порядковий номер 7. Розташований він поряд зі школою №20.

Проектна потужність нового садочка — 110 місць, але вже з першого жовтня до нього підуть 115 дітей.

Відео дня

Про відкриття дитячого садочку розповіла завідуюча навчального закладу Ганна Буковська:

— Діти — це найдорожче, що у нас є, — розповідає завідуюча. — Відповідно їх життя, здоров’я — моя відповідальність. Я маю стаж педагогічної діяльності 23 роки. Розпочинала з самого початку. Роботи ще достатньо, для того, щоб підготуватися до нового навчального року, який у нас починається першого жовтня. Шукаємо ще кадри — старшу медичну сестру, ще є вакансія робітника з обслуговування будівлі. Переважно штат укомплектований вихователями, помічниками вихователів. Це те, що стосується догляду за дітьми. Наші завдання зараз будуть полягати у підготовці безпосередньо приміщень, завезенні продуктів, підготовці харчоблоку.

Усередині дитячого садочка сучасний ремонт.

Є шафки для одягу та речей.

В ігрових кімнатах є килими.

Так виглядають спальні. Тут вже є постільна білизна.

У харчоблоці вже є посуд.

Так зсередини виглядає кухня.

Головною особливістю дитячого майданчика є м’яка гумова плитка. Якщо дитина впаде, їй не загрожуватиме травмування.

Так ігровий майдачик виглядає загалом. Окрім м’якої плитки він вкритий газоном та звичайною бруківкою. Є гойдалки та лавки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олена

    Супер! Нарешті в Гричанах на ці стороні свято! Відкрили дитячий садочок. Молодці, щира подяка тим , хто до цього причетний!!!Супер!!! Дякую!
  • Sheee

    але навіщо вони весь ігровий майданчик плиткою обложили? щоб дітям жорсткіше було падати і щоб зеленка в аптечках дарма не стояла?

    чііі reply Sheee

    вона м"яка,якщо ви уважно прочитали.по типу як в дитячій планеті.на ній справді дуже важко травмуватись...але при бажанні...)))

    Kate Shuprygan reply Sheee

    Це каучукова амортизуюча плитка, яка запобігає травмуванню дітей. Найсучасніше і найкраще покриття для дитячих майданчиків
  • Валерій Ксендзик

    Пишаюсь міською владою і тими хто побудував садочок для моїх маленьких земляків. Так тримати.
  • Анюта Качановецька

    Ура нарешті. Вітаю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу 10:20 У Маліївцях відкрили туристичний сезон 2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up