У Франції загинув військовий родом з Хмельниччини

У Франції загинув військовий родом з Хмельниччини
  • Чоловік служив в Іноземному легіоні Франції.
  • Він загинув від отриманих травм у військовому шпиталі.

 

29-річний Дмитро Мартинюк родом з Волочиська. Чоловік був військовослужбовцем 1-го кавалерійського полку Іноземного легіону ВС Франції. 23 квітня бронеавтомобіль з військовими підірвався. Три людини отримали поранення. Серед них був і Дмитро. Його разом з іншим постраждалим доставили у військовий шпиталь в Парижі. Від отриманих травм він загинув. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав військовий, генерал-майор СБУ Віктор Ягун. 

"Три людини, що отримали поранення, гелікоптером NH90 Cayman під прикриттям Eurocopter Tiger були евакуйовані в Гао. Двоє з них, стан яких оцінювався як важкий, були доставлені у військовий госпіталь в Парижі, де від отриманих поранень 1 травня помер військовослужбовець 1-го кавалерійського полку Іноземного легіону ВС Франції Дмитро Мартинюк,  - написав Віктор Ягун.

Дмитро народився у 1991 році в місті Волочиськ  на Хмельниччині. На службу до Іноземного легіону вступив у вересні 2015 року.

Відео дня

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Lidija Banashko

    царство Небесне вічна пам'ять
  • Анонім

    Помер гідною смертю. Французи не повинні кинути його сім'ю, як в Україні.
  • Валера

    Вічна пам'ять та царство небесне!Пси смердячі,добродій та разом зним.Ви хоть маете уяву,якими потрібно якостями володіти,щоб дослужитись до звання колонель!Багато знаете украйнців?Гордитись потрібно.

    леонид наседкин reply Валера

    Чем гордиться? Поехал получай "бабло",которого  нет в Украине.
  • Ліля Юзьвак

    Вічна пам'ять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up