У Гречанах завершили патріотичний мурал. Хмельничан запрошують на відкриття

У Гречанах завершили патріотичний мурал. Хмельничан запрошують на відкриття
У Гречанах завершили патріотичний мурал. Хмельничан кличуть на відкриття
  • У Хмельницькому завершили ще один патріотичний мурал. 
  • Його урочисте відкриття запланували у День Державності.

У мікрорайоні Гречани з’явився новий патріотичний мурал. Спільно з командою художників-волонтерів працівники спортивно-культурного центру "Плоскирів" декілька місяців працювали над створенням патріотичної інста-локації. Наразі всі роботи завершені. Усіх охочих та усіх причетних до створення стінопису запрошують на його урочисте відкриття.

Нагадаємо, малюнок створювали на одній зі стін тиру спортивно-культурного центру “Плоскирів”. Про його ідею ми вже розповідали раніше. Роботи розпочались ще на початку травня. Над муралом працювала, зокрема, художниця-волонтер Даніела Палаш. Долучалися й інші майстри з вищого професійного училища №25. Стіну розмалювали у жовто-блакитні кольори: мирного неба і пшеничного поля. По центру зображений воїн з крилами. Мурал продумано так, щоб ставши у повний зріст, можна було "приміряти" на себе крила воїна.

Відкриття стінопису відбудеться 28 липня, в День Державності України, об 11.00

Відео дня

Серед гостей заходу буде проведено розіграш футболки з мерчем info муралу.

Яку ще цікаву локацію планують відкрити в "Плоскирові"?

Нагадаємо, в приміщенні тиру спортивно-культурного центру «Плоскирів» буде розташована криївка. Раніше хмельничан вже просили приносити туди речі «радянської» епохи: скрині, шафи, текстильні вироби й посуд. Все це потрібно для облаштування криївки. Її розмістять в приміщенні тиру, який буде діючим. Тож хмельничани зможуть постріляти й зануритися в історію.

Попередньо роботи в закладі планують завершити до кінця літа. Однак остаточної дати відкриття поки не називають. Оскільки ситуація в країні є не стабільною. Вхід до криївки буде платним. Кажуть: “Ціна буде незахмарна”. 

Відвідувати криївку зможуть люди будь-якого віку. Дітям розповідатимуть історію у форматі інтерактивів. Для того, щоб було цікаво і дорослим, хочуть запровадити цікаві квести.

Читайте також: У Хмельницькому малюють новий мурал: яким він буде і що означає

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up