У “Гуфі-центрі” покажуть популярний фільм-катастрофу

У “Гуфі-центрі” покажуть популярний фільм-катастрофу

Стрічка розрахована на глядачів від 12 років. Організатори подбали про безпеку та укриття для глядачів. 

Попри війну в хмельницькому “Гуфі-центрі” не припиняють навчати правильному поводженню з відходами. Так, з початку повномасштабного вторгнення росії «Гуфі-центр» відвідало 1269 хмельничан та гостей міста. Ще 630 школярів побували у навчальному центрі віртуально. Про це повідомляють у міській раді

Окрім екомайстер-класів та екскурсій по закладу, в «Гуфі-центрі» відбуваються покази мультфільмів та фільмів на екотематику. Один із таких кіносеансів відбудеться вже цієї суботи. В Центрі транслюватимуть популярну стрічку «Післязавтра». 

“Цей апокаліптичний науково-фантастичний екшн розповідає про світ, у якому зміна клімату неочікувано для всіх призвела не до глобального потепління, а до нового льодовикового періоду. Як вчені, так і критики вважають цей фільм науково неточним. Однак він чітко передає ідею: усі наші цінності руйнуються, зустрівшись із силами природи. Стрічка стала першим вуглецево-нейтральним фільмом в історії”, — зазначають в міській раді. 

Відео дня

Фільм розрахований на глядачів від 12 років. Щоб потрапити на кінопоказ потрібно попередньо зареєструватися за посиланням. Стежити за анонсами можна на сторінці «Гуфі-центр». Організатори заходу, кажуть в мерії, враховували усі реалії сьогодення — під час повітряної тривоги усі відвідувачі спускатимуться в укриття.

Показ відбудеться:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Es fero

    вже сто раз цей фільм дивилась
  • ЧитачЧитачів

    Нарешті з прем'єрою блокбастер добрався і до Хмельницького. За 18 років...

keyboard_arrow_up