У Хмельницькому зросли тарифи на воду

У Хмельницькому зросли тарифи на воду
Тарифи на воду у Хмельницькому зросли. Фото "Кореспондент".
Нацкомісія встановила нову вартість водопостачання та водовідведення для користувачів «Хмельницькводоканалу».

Зміни у вартості стосуються лише мешканців багатоквартирних будинків. Тариф для них зріс як за водопостачання, так і за водовідведення. Нововведенням стало те, що у вартість включено витрати на проведення планових періодичних повірок, обслуговування і ремонт квартирних засобів обліку холодної води, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж.

Щодо власників будинків у приватному секторі, то тарифи для них не змінилися. Різниця лише в тому, що вони платитимуть за витрати на повірку та обслуговування лічильників.

Нові тарифи були прийнятті 26 листопада минулого року. Вступають в дію вони від сьогодні. Саме 29 січня Нацкомісія,  що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оприлюднила свою постанову в «Офіційному віснику України».

Відео дня

Багатоквартирні будинки:

водопостачання – 4,58 грн., за 1 куб. м (з ПДВ)

водовідведення – 4,46 грн., за 1 куб. м (з ПДВ)

Приватний сектор:

водопостачання — 4, 25 грн. за 1 куб.м. (з ПДВ);

водовідведення — 4, 13 грн за 1 куб. м. (з ПДВ)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі (22)
  • Tatyana Ilina

    пипец какой ГЕНОЦИД )))))за куб воды 8 грн ,литра воды в магазе сколько стоит? а тут куб ,наше население хочет все и на халяву
  • Ксенія

    Це що  ,вдуплили  що  провтикали ,та  давай  наздоганяти?
  • Анонім

    в Хмельницькому тариф на воду в 2,5 рази менший чим в Старокостянтинові і є одним з найнижчих в Україні.
  • Анонім

    Це черговий подарунок своїм обранцям від Симчишина))) Не останній. Чекайте ще подарунків.

    Nadya Tekluk reply Анонім

    Симчишин керує нац.комісією?

    Анонім reply Nadya Tekluk

    Нацкомісія з повітря не бере тарифи. Спочатку регіони дають свої пропозиції і обгрунтуванняв Нацкомісію. Отже такі пропозиції подав міськвиконком очолюваний Симчишиним

    Анонім reply Анонім

    Кстати можете посмотреть, какие тарифы были при Мельнике, и в тоже время утвержденные Нац комиссией. Меньше, намного чем утвердила Нацком.  Мельник мог держать низкий тариф(другой вопрос каким образом), Симчишин не может. Ему плевать, главное есть на кого вину скинуть- на Нацкомиссию. Это я для всех недебилов-симчишинцев.

    Анонім reply Анонім

    В курсі що в складовій тарифу електроенергія, а вона за 2 роки подорожчала в 6 разів. Водоканал збитковий, бо тарифи необгрунтовані.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up