У Хмельницькій міськраді представили ще трьох потенційних управлінців

У Хмельницькій міськраді представили ще трьох потенційних управлінців
Чергові кадрові зміни у Хмельницькому. На громадських слуханнях представили трьох кандидатур на посади начальників управління економіки, управління торгівлі та управління транспорту і зв’язку.
Сьогодні, 12 лютого, у сесійній залі міської ради громадськості представили ще трьох потенційних керівників управлінь.  
Управління економіки може очолити Оксана Новодон, управління торгівлі – Олександр Панченко, а керівником управління транспорту і зв’язку може стати Сергій Шепурєв, який наразі є заступником.
Обговорення тривало кілька годин. Сумно не було.  Не обійшлося і без криків. Присутні обурювалися, розповідали про наболіле. Нерідко спокійний виступ кандидатів закінчувався бурхливими коментарями після. 
Отож, керівником управління економіки може стати Оксана Новодон. Є кандидатом економічних наук, має дві освіти.
 -  Впродовж 10 років я обіймаю посаду на державній службі у Хмельницькій облдержадміністрації. Пройшла шлях від головного спеціаліста до заступника начальника управління економічного розвитку, начальника відділу зовнішньо-економічної діяльності та міжнародного співробітництва. Працювала із різними міжнародними програмами. Стажувалась у Німеччині і Чехії, - розповідає потенційний керівник управління.
Управління торгівлі невдовзі може очолити підприємець Олександр Панченко.

Досвіду роботи на державній службі кандидат не має. Є приватним підприємцем. Заснував власне ТОВ. З 2008 до цього часу займався мережею магазинів "Кошик" і "Триде". На  посаді планує врегулювати МАФи у місті, зайнятись стихійною торгівлею. Однак, не радикальними методами.

Відео дня

- Нічого не маю проти бабусь, які торгують, це їхній єдиний заробіток. Але потрібно створювати спеціально відведені місця, а не виганяти їх. Нехай хоч за символічну плату.

На посаді начальника управління транспорту і зв'язку "мітить" Сергій Шепурєв, який до цього часу лише виконував його обов'язки і був заступником.

Замість традиційного представлення, Шепурєва попросили прозвітувати за 2 місяці роботи. Окрім цього, розповісти свою бачення проблем і шляхи їх вирішення.
За словами заступника, серед досягнень - нічні тролейбуси, створення нового тролейбусного маршруту. Окрім цього, цьогоріч передбачається придбати з міського бюджету ще 2-3 нових "рогатих".
На громадському обговоренні були і перевізники зі своїми "болючими" питаннями. Палкі дискусії, які нерідко переростали в особисті образи. Приватники знову говорили і про пільговиків, і про вартість проїзду, мовляв, треба підвищити до 4, а той 5 гривень.
Нагадаємо, нового керівника отримало управління молоді і спорту. Ним став Сергій Ремеза. Управління культури і туризму "взяв під опіку" директор музичної школи Артем Ромасюков. А посаду керівника управління фінансів замість Наталії Степанової обіймає економіст Сергій Ямчук.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Анонім

    Який Шепурьов???? Симчишин, не розчаровуй своїх виборців!

    Анонім reply Анонім

    У Симчишина гарно вийшло на трибуні майданівський галасувати. Добрий брехун, якщо зумів обдурити понад половину виборців, які прийшли голосувати
  • Анонім

    я цього року вперше в себе в дворі побачив трактор що чистить сніг, а зараз двірники прибирають. раніше ніколи не бачив.

    Анонім reply Анонім

    Вітаю з покращенням зору

    Анонім reply Анонім

    Приехал недавно в Хмельницкий)) Кстати, такие маленькие для чистки снега машины куплены при Чернылевском, специально убирать дворики и тротуары.

    Анонім reply Анонім

    При Чернілевському набільший розвиток міста був. Після приходу Симчишина розвиток припинився

    Анонім reply Анонім

    а в чому розвиток? хоч один проект реалізований назви? може стадіон, команда, школа? що зробили? набудували по всьому місту, землю всю роздеребанили, суперфіції попідписували. оце розвиток!

    Анонім reply Анонім

    придурку, в Хмельницькому немає маленьких для чистки снега машин, в нас чистять вручну або тракторами МТЗ. де тільки такі дебіли беруться як ти.
  • Анонім

    Сволочі, зробіть проїзд у маршрутках по 5 грн., у тролейбусах - 2,5-3 грн., в автобусах - 4 грн. Ви ж своїм популізмом нищите ринок транспортних перевезень, позбавляєте можливості його оновлення. Ми отримаємо неякісні послуги на старому транспорті, пасажири постійно будуть ризикувати своїм життям, здоровям, користуючись таким транспортом. Досить дешевого популізму заради утримання при владі, щоб розкрадати бюджети і брати хабарі. Ви вже за 25 років незалежності довели до того, що все майже розвалилось, а коштів на його відбудову немає. Вам би головне, щоб при кориті втриматись завдяки популізму.

    Анонім reply Анонім

    Можна зразу тариф на перевезення втулити 10 гривень. Хай люди вимруть. Ти що тут пишеш, клоун. Люди вже не мають за що купити хліба, а ти хочеш 5 гривень за проїзд. Пішов би ти....в лабутенах! з моєю сім'єю це 80 гривень в день на проїзд. Ти думаєш, що пишеш? Гівно в ріпяхах.

    Анонім reply Анонім

    Так тобі значить потрібно більше заробляти, а не щоб інші за тебе  платили, від своєї сімї відривали. Мінімальна справедлива ціна проїзду 5 грн.

    Анонім reply Анонім

    Симчишин дай жити людям. Тариф на перевезення треба 6 гривень
  • Анонім

    Невже Симчишин чи Гончарук не розуміють, що успішний підприємець не може без корисливих мотивів погодитись на посаду із зарплатнею у десятки разів меншу за його доходи. Думаю, що розуміють, але також мають корисливі мотиви. Коли вже злодії такі як Порошенко, Аваков, Симчишин, Сабій, Гончарук, Панченко, Шепурєв і т.д. перестануть лізти у владу,  перестануть брехати. Симчишин одразу брехав, коли заявив, що за 100 тис.грн. понаставляв по усьому місту своїх бігбордів. Але його обрали. До влади він приводить друзів, однопартійців, родичів своїх однопартійців (дружина Сабія наприклад), злодіїв, корупціонерів. Створюється іллюзія небайдужості думки людей до призначень, але призначають все рівно тих, кого і запланували призначити. БРЕХУНИ, ЗЛОДІЇ. Щоб ви вже нарешті вдавились, СКОТИНЯКИ.

    Анонім reply Анонім

    а що заважає підприємцю піти і навести порядок в торгівлі? бізнесом будще родич займатися, наприклад. Бізнес проданий.

    Анонім reply Анонім

    как Пеце Рошену. Взял и навел.

    Анонім reply Анонім

    А що в нього були біг борди? Не бачиа

    Анонім reply Анонім

    Что да, то да
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up