Управлінням культури та туризму Хмельницької міськради керуватиме директор музшколи

Управлінням культури та туризму Хмельницької  міськради керуватиме директор музшколи
Міський голова Олександр Симчишин замінює старих управлінців. 13 січня ще одне управління отримало нового керівника.

Артем Ромасюков став начальником управління культури та туризму  сьогодні, 13 січня. Відповідне розпорядження підписав міський голова.  До призначення Артем Ромасюков працював директором Хмельницької дитячої музичної школи №1 ім. Миколи Мозгового.

Під час позачергової сесії міськради, яка відбулася 22 грудня,  Артем Ромасюков розповів, що хоче розвивати пластунський рух юних хмельничан, кінематограф та режисуру. 

Артем Ромасюков народився 1986 року у місті Хмельницькому. Вищу освіту за спеціальністю «музичне мистецтво» з кваліфікацією «артист хору, ансамблю; артист-вокаліст (соліст), викладач» здобув 2011 року в Харківській державній академії культури. Працював артистом-вокалістом Хмельницького муніципального духового оркестру, викладачем Хмельницького музичного училища ім. В.І. Заремби.

Відео дня

Нагадаємо, управління фінансів у Хмельницькому очолив 35-річний економіст

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Радует уже то, что назначили  на эту должность специалиста, человека с высшим образованием, а не дилетанта. Может толк и будет!

    Анонім reply Anonymous

    поживемо побачимо. головне, щоб не танцював під дудку керівництва міста і сам керував.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up