Управління фінансів у Хмельницькому очолив 35-річний економіст

Управління фінансів у Хмельницькому очолив 35-річний економіст
Хмельницьким фінансовим управлінням відтепер керує екс-заступник директора Департаменту фінансів Хмельницької ОДА Сергій Ямчук.
Олександр Симчишин активно взявся за нові призначення. Ще одне управління отримало нового керівника.
Сергій Ямчук родом із села Грузевиця Хмельницького району. Освіту за спеціальністю «облік та аудит» з кваліфікацією "економіст"  здобув після закінчення Технологічного університету Поділля (тепер ХНУ). Новий управлінець встиг попрацювати у Хмельницькій облдержадміністрації. Почав діяльність як економіст І категорії відділу зведеного бюджету. Згодом був на посаді начальника бюджетного управління Головного фінансового управління, а також заступника директора Департаменту фінансів Хмельницької ОДА.
Нагадаємо, раніше управління фінансів Хмельницької міської ради очолювала Наталія Степанова. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі (5)
  • Анонім

    А почему не било публичного обсуждения? Обещали и не виполнили.
  • PAL

    Настораживает Грузевицы, ХНУ, обладминистрация ...
  • Анонім

    Сельсовет какой то становится

    Анонім reply Анонім

    А хто має керувати місцеві наркоти

    Анонім reply Анонім

    Грузины, мля.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up