Вулиці Городовікова та Чорновола з’єднають новою тролейбусною лінією

Вулиці Городовікова та Чорновола з’єднають новою тролейбусною лінією
Завдяки цьому «рогаті» зможуть курсувати між мікрорайонами Ракове та Дубово. Транспортне сполучення зараз між ними не найкраще.

Міська влада, схоже, все таки побачила проблему. Добратися людям із одного мікрорайону в інший частенько проблематично. Маршруток та автобусів ходить небагато. Та й ті курсують не завжди за графіком. А тролейбусів тут навіть не побачиш, бо лінії, якою вони рухаються, попросту немає. Перспективи її зведення почали розглядати ще минулого року. Процес, як то кажуть, лише закручується.

- Протягом першого півріччя у міському бюджеті мають передбачити кошти на проектно-кошторисну документацію. Її виготовлення досить дороговартісне – близько 250 тисяч гривень, - розповідає «ВСІМ» заступник начальника управління транспорту Хмельницької міськради Сергій Шепурєв. – Лише побачивши сам проект, можна буде говорити про вартість робіт та час, коли тролейбусна лінія буде готова.

Посадовці планують, що нова тролейбусна лінія має протягнутися від вулиці Городовікова, де закінчується вже існуюча, до вулиці Чорновола. Через це можуть змінитися та подовжитися діючі маршрути. Не виключено, що з’являться і нові.

Відео дня

Нагадаємо, що з 12 січня вулицями Хмельницького курсують два новенькі тролейбуси.

Читайте також: Нічні тролейбуси у Хмельницькому: один маршрут підлаштують під графік руху поїздів

Чи готові хмельничани платити 10 гривень у нічних тролейбусах (ОПИТУВАННЯ)

Чому у хмельницьких тролейбусах не працює wi-fi? 

У Хмельницькому «заліплений» водій «БМВ» в’їхав у тролейбус 

 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Андрей Кухар

    Які рогаті? Сам ти рогатий! Цей транспорт називається ТРОЛЕЙБУС. Вчи граматику і пиши правильно!

    Анонім reply Андрей Кухар

    " "
  • Анонім

    це хороша ідея. молодці

    Анонім reply Анонім

    ще б за Лезнево подумали

    Анонім reply Анонім

    думаю два таких проекти відразу не потянуть. і чого така дорога документація? 250 штук - довбанутися можна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up