У Хмельницькому дворічна дитина впала із висоти другого поверху

У Хмельницькому дворічна дитина впала із висоти другого поверху
  • У мікрорайоні Дубове минулої доби із другого поверху впав дворічний хлопчик. 
  • Дитину забрала "швидка". Медики діагностували закриту черепно-мозкову травму. 
  • Зараз дитина перебуває у лікарні. Стан хлопчика стабільно важкий. 

Вчора, 2 січня, до міської дитячої лікарні карета "швидкої" доставила дворічного хлопчика. Малюк випав зі сходів між другим та першим поверхом приватного будинку, що знаходиться на вулиці Дубівській. Під час огляду медики діагностували у дитини закриту черепно-мозкову травму та тілесні ушкодження. Малюка забрали до реанімаційного відділення. Зараз стан хлопчика стабільно важкий. Про це повідомляють в управлінні національної поліції Хмельницької області. 

Правоохоронці внесли відомості про цей випадок до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 166 «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування» Кримінального кодексу України. Зараз тривають слідчі дії щодо батьків хлопчика. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up