У Хмельницькому говоритимуть про реформу освіти і "розумну" економіку

У Хмельницькому говоритимуть про реформу освіти і "розумну" економіку
  • У місті організовують Форум регіонального розвитку. 
  • Спікери будуть говорити про економічний розвиток сіл, реформу освіти і залучення іноземних інвестицій. 
  • Послухати можуть прийти і хмельничани. 

12 грудня у місті пройде Форум регіонального розвитку під назвою "Розумне зростання Хмельниччини і розвиток регіонів". В Хмельницькому зберуться 14 спікерів, більше 100 учасники та представники ОТГ. Головними темами стануть реформа освіти, планування економічного розвитку і залучення інвестицій. 

- Ми очікуємо жваву дискусію, яка буде корисна не тільки для міських, але й сільських територій та ОТГ. Треба буде зрозуміти, що потрібно зробити, щоб досягнути кращих результатів регіонального розвитку. Головний мотив - це розумний підхід до економічного зростання. Потрібно акумулювати зусилля влади, бізнесу і громадськості, - розповідає експерт з питань регіонального розвитку Хмельницького ВП "Центр розвитку місцевого самоврядування" Аліна Коваль. 

Під час форуму будуть панельні дискусії на теми «Розумна економіка Хмельниччини», «Розумна освіта», «Розумний простір» та «Розумний розвиток людського потенціалу та залучення інвестицій». 

Відео дня

Форум регіонального розвитку відбудеться завтра, 12 грудня, у торгово-промисловій палаті, що за адресою: вул. Подільська, 109/1. Початок о 10:00. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up