У Хмельницькому об'єднають два комунальні підприємства

У Хмельницькому об'єднають два комунальні підприємства
Фото з сайту КП «Південно-Західні тепломережі»
  • Комунальне підприємство планують припинити шляхом приєднання.

  • Проєкт рішення мають розглянути у міській раді.

Комунальне підприємство «Південно-Західні тепломережі» хочуть припинити та приєднати до «Хмельницьктеплокомуненерго». Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету, який сьогодні, 13 січня, опублікований на сайті Хмельницької міської ради.

У документі зазначено, що «Хмельницьктеплокомуненерго» буде правонаступником зобов’язань та майна «Південно-Західних тепломереж». До комісії з ліквідації увійдуть представники обох підприємств, а також підрозділів міської ради. Проєкт рішення буде винесений на розгляд членів виконавчого комітету, а потім — депутатів міської ради.

Раніше міський голова Олександр Симчишин під час річного звіту зазначав, що таке приєднання дозволить провести оптимізацію шляхом скорочення чисельності працівників.

Відео дня

«Південно-Західні тепломережі» були засновані у липні 1994 року. Підприємство забезпечує теплом та гарячою водою Гречани та Південно-Західний мікрорайон. Послуги надаються для 20 тисяч абонентів з-поміж населення та приблизно для 200 юридичних осіб.

Підприємство є власником 13 котелень, зокрема й найбільшої у місті, що розташована на території заводу «Термопластавтомат». Крім того, у «Південно-Західних тепломереж» є 17 теплових пунктів та насосні станції. Також є дві когенераційні установки, які виробляють тепло та електроенергію. Це дозволяє забезпечувати потреби підприємства в електриці на 80%.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up