У Хмельницькому стартував продаж поштової марки “Русскій воєнний корабль… ВСЬО!”

У Хмельницькому стартував продаж поштової марки “Русскій воєнний корабль… ВСЬО!”
Тут і далі фото - з сайту Хмельницької ОВА
  • У Головному поштамті міста марку погасили спеціальним поштовим штемпелем. 

23 травня, на 40-й день затоплення крейсеру “москва” “Укрпошта” ввела в обіг другу воєнну марку “Русскій воєнний корабль… ВСЬО!”

Її випустили тиражем у 5 мільйонів примірників. Продажі стартували о 14.00, а черги до поштових відділень в українських містах почали збиратися ще з 12.00, повідомляють в соцмережах та телеграм-каналах. Тож на купівлю марок встановили ліміт: 2 блоки по 3 марки на клієнта.

Хмельницький фотограф Сергій Аніськов на своїй сторінці у Фейсбук опублікував світлини хмельничан в черзі за другою воєнною маркою.

Відео дня

Згідно фото, хмельничани навіть складали списки, аби не пропустити місце в черзі за філателістичною новинкою. 

"Всі в Україні різко стали Філеателістами. Ажіотаж навколо Марки "русинський воєнний корабель..." - зазначив Сергій Аніськов. 

У Хмельницькому охочі придбати марку можуть у приміщенні Головного поштамту. Там сьогодні відбулась процедура спецпогашення та введення в обіг даної поштової марки. “Гасили” начальник ОВА Сергій Гамалій, голова обласної ради Віолета Лабазюк, керівник Хмельницької дирекції АТ “Укрпошти” Микола Громов, заступник міського голови Василь Новачок. 

“Не забуваємо, що війна триває, але ми щодня на крок ближче до перемоги. І зовсім скоро, завдяки нашим Героям, бійцям ЗСУ та кожному українцю ми будемо вводити в обіг наступні марки – “Путін ВСЬО”, “росія ВСЬО!”, – зазначив Сергій Гамалій.

Генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський розповів, що наступною буде випущено серію марок «Доброго вечора, ми з України», яку серед п’яти запропонованих варіантів обрали 650 тисяч українців шляхом опитування онлайн.  На другому місці, згідно голосування – марка із зображенням пса-рятувальника Патрона.

 

Також випустять марку в честь перемоги України на “Євробаченні-2022”. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Яна Велинская

    Больные на голову......
  • Анатолий Еськов

    Как приобрести.
  • Читач62

    Керiвникам дали вiдпочити вiд перейменування вулиць.А далi закриття единого кiоску з пресою на цiлий мiкрорайон Гречани.Вiтаю чергове дно!
  • Читач04

    А поясніть, будь ласка, це дійсно дуже-дуже важлива подія, що без керівників області і міста вона б не відбулася??!!!

keyboard_arrow_up