У Хмельницькому відбудеться благодійний різдвяний концерт

У Хмельницькому відбудеться благодійний різдвяний концерт
Фото ілюстративне
  • На заході збиратимуть кошти для воїнів ЗСУ. 

  • Концерт проходитиме у філармонії. 

Незабаром настане один із найочікуваніших періодів в році — різдвяна пора. Цьогоріч, 1 вересня, ПЦУ та УГКЦ перейшли на новоюліанський календар. Дати багатьох важливих релігійних свят змістилися на 13 днів. Серед них Різдво. Його тепер відзначатимуть не 7 січня, а 25 грудня. 

Це буде вже друге різдво, яке святкуватимемо у воєнний час. Та попри це хмельничани не залишаться без різдвяного концерту. Він буде благодійним, а всі виручені від заходу кошти, передадуть військовим Збройних Сил України. Про це повідомили у міській раді. 

— Світ уже ніколи не буде таким, як раніше, однак незмінною залишається таїна Різдва, що розсіює темряву наших сердець, зранених війною, — пишуть у мерії. 

Відео дня

Благодійний концерт "Winter Wonderland" проведе академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр. Він відбудеться 14 грудня. 

Нагадаємо, у Малієвецькому обласному історико-культурному музеї відкрили резиденцію подільського Святого Миколая. Її облаштували у каплиці графа Орловського, в підвалі стародавнього будинку. Про приїзд варто повідомити завчасно, попередньо зареєструвавшись (телефон для запису 0937058423), аби помічники Святого встигли все підготувати до зустрічі гостей.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up