У Хмельницькому відбувся перший різдвяний бал (ФОТО)

У Хмельницькому відбувся перший різдвяний бал (ФОТО)
Тут і далі фото Хмельницької обласної ради
  • На заході були присутні казкові герої та фігуристи на роликах.

  • Однак, перед святами пройдуть ще 2 таких же бали. 

  • Дізнавайтесь коли вони відбудуться. 

Минулих вихідних в Хмельницькій обласній філармонії пройшло дивовижне дійство — перший Різдвяний дитячий бал. Він відбувся 18 грудня. Про це повідомляють на сайті Хмельницької обласної ради

Захід проходив в органному залі філармонії. Саме там дітвора разом з Попелюшкою і дорослими танцювали вальс. На балу були присутні й інші казкові герої — персонажі Крижаного серця та фігуристи на роликах.

В ігровій формі від станції до станції під керівництвом ведучого усі учасники балу мандрували танцями. Акомпанував їм академічний симфонічний оркестр. Таким чином, артисти навчали дітей танцю.

Відео дня

Тимчасово виконуючий обов’язки директора філармонії Тарас Малик каже, що замість традиційних новорічних ранків цього року для дітей вирішили створити нову програму – Різдвяний дитячий бал у європейському стилі за участю академічного симфонічного оркестру, балету та артистів академічного ансамблю пісні й танцю «Козаки Поділля».

— Артисти філармонії намагалися подарувати дорослим, а головне діткам, надзвичайні казкові враження. Усі присутні отримали велике задоволення від прекрасної музики та хореографії, долучившись в ігровій формі високого мистецтва, — додають в обласній раді. 

Це був лише перший бал. Та організатори запланували ще два. Наступні різдвяні дитячі бали відбудуться: 

Місце проведення — Хмельницька обласна філармонія. Взяти участь в них запрошують батьків та їхніх дітлахів. Організатори додають, що для діток вітається дрес-код (карнавальні костюми та одяг бального стилю).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up