У Хмельницькому вже 70 пар взяло "шлюб за добу"

У Хмельницькому вже 70 пар взяло "шлюб за добу"
  • Вже майже два місяці у Хмельницькому можна одружитися за добу. 
  • Відколи у місті запрацював проект з експрес-одруженням шлюб взяло 70 пар молодят.

Майже два місяці у Хмельницькому діє проект Мін’юсту «Шлюб за добу». На сьогодні у Хмельницькому є 5 локацій для проведення шлюбної церемонії. Це міська рада, дитяча школа мистецтв та її внутрішній дворик, виставкова зала школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, музей-студія фотомистецтва. Крім того, можна замовити шлюб у різних стилях і на будь-який смак.

За період з 28 квітня до 19 червня послугою скористалися 70 пар, серед яких були мешканці інших міст України та іноземні громадяни. 7 пар пройшли церемонію у зеленій залі Хмельницької міської ради. Про це повідомляють у прес-службі Хмельницької міської ради. 

Нагадаємо, першою парою, яка одружилась за добу, стали Сергій та Валентина. Молодята взяли шлюб у зеленій залі міської ради. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    За два місяці 70 пар?   Видно без особливого завзяття бліц-реєстрації.  Хіба що після святкування Валентина і 8 березня то такий наплив. Потім побачимо...
  • Анонім

    Три місяці поки рожеві окуляри не спадуть і перепійні гроші не скінчиться будуть кльовими. А далі ще краще.... Життя разом з батьками накладає відбиток на все життя. Є такі сім'ї, де батькам і сину/дочці важко відірватися один від одного усвідомити що їх діти вже дорослі, і самі мають вирішувати як жити в світі, , але щоб дітям "не було важко", щоб допомагати їм жити разом - саме ці аргументи є загрозою для молодої новоствореної сім'ї.
  • Анонім

    Як мило любо глянути на пару які прожили разом до золотого (50 років) весілля, дочекалися дітей, внуків, правнуків. А тепер завжди разом попідручку ходять. Або на пляжі міському чи на морі чи в місті або на лавочці сидять. Це є приклад дійсний уваги і поваги.
  • Анонім

    В добрий час. Любові миру злагоди. Але скільки таких "дубових" шлюбів відсвяткують свою першу річницю разом? Або хоча б другу-третю? Адже статистика є невтішною.  На сьогоднішній день залишається ще високий відсоток розлучень в Україні – це від 52 до 61% розлучень припадає на молоді сім’ї, на молоді пари. По цьому ми бачимо, що пік розлучень припадає на перші роки – від 3 місяців до півтора року, коли йде непорозуміння між чоловіком та жінкою, недовіра, нещирі відносини, фінансові труднощі. А ще життя разом з батьками або надмірне піклування зі сторони батьків, або ж втручання в сімейне життя, повчання жити. Основні причини розлучень - алкоголізм,  вимушені тривалі "заробітчанські" розлучення одного з подружжя, фінансові труднощі. Що стосується т званих громадянських (в народі - пробних для притирки) шлюбів, то процент розлучень сягає 95!!! процентів.

    Олег reply Анонім

    троль завівся
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up