У Хмельницькому зросте вартість вивезення сміття

У Хмельницькому зросте вартість вивезення сміття
Фото ілюстративне із архіву vsim.ua.
  • Тарифи на послуги “Спецкомунтрансу” збільшаться близько на 25-35%.
  • Поки хмельничани щомісяця платять від 11,87 до 15,82 гривні за людину.

Витрати хмельничан на оплату комунальних послуг знову зростуть. більше доведеться віддавати за послуги комунального підприємства “Спецкомунтранс”. Воно займається вивезенням побутових відходів.

Проект на зміну вартості послуг підприємства уже з’явився на сайті Хмельницької міської ради. розглянути його мають на одному із найближчих засідань виконавчого комітету. Він передбачає збільшення тарифів. Але на скільки саме, поки невідомо. Орієнтовно, на 25%35%. Про це vsim.ua повідомив керівник КП “Спецкомунтранс” Олександр Зімін.

  • Поки є проект рішення. Остаточної суми ще немає. Економісти зараз підраховують. І остаточно, що буде саме така ціна, не скажу ні я, ні хтось інший. Поки наші розрахунки переглядають економічні відділи міської ради і управління ЖКГ. Можливо, будуть якісь корегування. Поки це не остаточна ціна. Але ціна збільшиться орієнтовно на 25-35%, - каже Олександр Зімін.

    Відео дня
    /li>

Поки для хмельничан, які користуються послугами “Спецкомунтрансу”, діють наступні тарифи:

Для мешканців будинків з функціонуючим сміттєпроводом та споживачів, які самостійно утримують контейнери та контейнерні майданчики

 
  • Багатоквартирні та одноквартирні будинки з наявністю усіх видів благоустрою

11,87

 
  • Будинки приватного сектору з присадибною ділянкою

13,29

 

Для мешканців будинків та споживачів, які користуються контейнерами на контейнерних майданчиках в місцях загального користування

 
  • Багатоквартирні та одноквартирні будинки з наявністю усіх видів благоустрою

14,09

 
  • Будинки приватного сектору з присадибною ділянкою

15,82



 

Такі тарифи вказані на сайті підприємства. Востаннє вони змінювалися у травні 2018 року. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: Хмельницький візьме 15 мільйонів євро кредиту в Європейському банку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Pavel Kondrashov

    Сема сдулся. Придет время выборов в мэры, будет хрипеть на всю глотку, какой он заботливый ... . Город процветает ... ... ... ... ... ... ... ... и даже туалет построил ( общий ). Люди живут и процветают, раз такие бабки отваливают за коммуналку, а жеки просто не спят, ждут дотаций от наших налогов.
  • Василь Чорний

    Товариші "правдолюби - свободівці", - ви явно від чогось очманіли!? - пенсії (однісінький) раз переглядались з 2014 р. (!!!), А ТАРИФИ (всі - без винятку) - щорічно 1-2 рази! Ви що, - хочете випробувати людське терпіння? - не тямите - уходьте! - прийдуть вже інші, АЛЕ ГОСПОДАРІ!!! Є ІНШИЙ ВАРІАНТ - ВСІ ЛЮДИ ПЕРЕСТАЮТЬ ПЛАТИТИ!
  • Svetlana Solonina

    А його на «Лексусах» тепер будуть вивозити?
  • Валентина Цыбульская

    С КАКОГО ЧИСЛА БУДЕТ ПОВЫШЕНИЕ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up