У кінотеатрах транслюватимуть мультики про безпеку під час війни (ВІДЕО)

У кінотеатрах транслюватимуть мультики про безпеку під час війни (ВІДЕО)
Скрін з мультика

На відео хвостатий улюбленець Патрон розповідатиме дітям як правильно чинити якщо побачили вибухонебезпечні предмети та що робити під час “Повітряної тривоги”. 

Війна накладає відбиток на життя дітлахів. Аби убезпечити їх та в доступній формі пояснити як діяти в різних ситуаціях в Державній службі надзвичайних ситуацій створили анімаційні мультики. 

Вони мають навчити дітей та дорослих правильно діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та під час сигналу «Повітряна тривога». Мультики короткі за обсягом. 

Головним героєм короткометражок постає всім відомий улюбленець пес Патрон. Саме він дитячим голосом розповідає як поводити себе в тих чи інших ситуаціях. Для кращого засвоєння “пояснення” Патрона прописується додатково йде на екрані. 

Відео дня

Такі анімаційні уроки транслюватимуть у мережах українських кінотеатрів “Планета кіно” та “Multiplex”. Короткометражки показуватимуть на початку основних сеансів з сімейним контентом та мультфільмів у прокаті. 

— Дякуємо нашим партнерам за те, що долучилися до спільної важливої мети – навчити якомога більшу кількість людей правилам безпечної поведінки у разі актуальних загроз воєнного часу, — кажуть в Службі з надзвичайних ситуацій. 

А також нагадують, яким би цікавим не був перегляд, під час сигналу «Повітряна тривога» необхідно обов’язково йти в укриття. 

А ви вже бачили в кінотеатрах короткометражки від ДСНС?

До слова, нещодавно чотирилапий товариш надзвичайників відвідав Хмельницький. Патрон побував на Проскурівській, у “Цукерні” та завітав на стадіон. Деталі візиту відомого пса читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up