У разі відключень світла можна зігрітися у відділках Нацполіції

У разі відключень світла можна зігрітися у відділках Нацполіції

Понад 1 200 відділків на всій території країни нині працюють у повному режимі. Вони забезпечені засобами зв'язку та генераторами.

Після ракетної атаки та знеструмлення 23 листопада в Україні розгорнули понад 3 тисячі Пунктів незламності. У таких Пунктах надають усі базові послуги. Там є тепло, електрика, вода, їжа, аптечки та забезпечення для мам і малюків. Для мешканців це абсолютно безкоштовно і цілодобово. Детальніше про послуги у Пунктах та де вони є на Хмельниччині читайте в матеріалі На Хмельниччині облаштували “Пункти незламності”: там завжди є світло, вода, тепло та інтернет

Разом з тим, окрім Пунктів незламності, в області повідомили про нові локації, які працюватимуть як місця обігріву. Це — відділки поліції. Про це  після чергового масованого ракетного обстрілу повідомив голова Нацполіції у прямому ефірі телемарафону «Єдині новини» у середу, 23 листопада.

Глава відомства зазначив, що поліцейські відділки, як і «Пункти незламності», відкриті для громадян.

Відео дня

— Більше 1 200 відділків поліції по всій території нашої держави працюють в повному режимі. І ми запрошуємо наших громадян, які потребують допомоги, в тому числі і обігріву, до відділків поліції в регіонах, – заявив Ігор Клименко.

Разом з тим, очільник Нацполіції наголосив, що у період відключення електроенергії люди насамперед мають із повагою ставитися один до одного:

— Головне: не панікувати і розуміти, що все це тимчасово. Може світло зникнути на кілька годин, але загнати нас в темряву ніхто не зможе. Ми цілодобово будемо на службі, — пояснив Клименко. 

Детальніше — дивіться у відео:

 

Очільник Хмельниччини Сергій Гамалій повідомив, що вчора працівникам підрозділів поліції охорони області передали термінал "Старлінк". Відтепер поліцейські охорони зможуть залишатися на зв'язку 24/7 в умовах перебоїв з електроенергією. \

Фото - Сергій Гамалій

До слова, 24 листопада на Хмельниччині одночасно введуть в дію графіки аварійних, погодинних та спецвідключень. Графіки поширюються на всі типи споживачів, включно і на промисловість. Це означає, що спрогнозувати і дати чітку інформацію споживачам: коли, кого буде відключено, коли буде знову заживлено в постачальника називають неможливим. Деталі читайте в матеріалі На Хмельниччині 24 листопада масово вимикатимуть світло: подробиці

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач 007.

    Люди ще бояться поліції

keyboard_arrow_up