У Славуті мати-героїня народила одинадцяту дитину

У Славуті мати-героїня народила одинадцяту дитину
Фото зі сторінки Славутської міської лікарні
  • Новонародженому дали ім’я Макар. 

  • Загалом в родини вже 7 хлопчиків та 4 дівчинки. 

Приємна подія для Хмельниччини. Наприкінці листопада мати-героїня Людмила народила одинадцяту дитину. Це трапилось у Славутській міській лікарні, повідомляють на сторінці закладу

— У акушерсько-гінекологічному відділенні нашої лікарні, мешканка села Перемишель народила свою одинадцяту дитину, — йдеться в повідомленні. 

Щаслива матуся народила хлопчика. Це вже 7 хлопчик в родині. Крім того, ще є 4 дівчинки. Маля нарекли Макаром. 

Відео дня

— Пані Людмила, повідомила, що всіх своїх діток, а це 7 хлопчиків та чотири дівчинки, народжувала у нас, адже їй все подобається, а саме ставлення медичного персоналу та професіоналізм лікарів, — додають славутські медики. 

До слова у липні цього року Людмила отримала почесне звання «Мати – героїня». Персонал пологового привітав породіллю з народженням сина та вручив речі першої необхідності для немовлят й мами.

Нагадаємо, за 9 місяців 2022 року в Хмельницькому одружилися 2 286 пар. Крім того, у пологових обласного центру з’явилися на світ більше 3-х тисяч малюків. 

Так, від 24 лютого і по сьогодні у міському перинатальному центрі народилося 1 607 діток. А в обласному пологовому за цей час народилося 1 330 малюків. Крім того, ще 182 немовлят з’явилися на світ в пологовому відділенні Хмельницької центральної районної лікарні.

Олександр Симчишин додав, що лише за останні три дні, з 24 по 26 листопада, у громаді народилося 20 малюків. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (80)
  • Sve Tik

    Якщо є сили та здоров"я, то нехай народжують. Але дітей ще треба виховати, одіти, вивчити, а в нашій країні, де більшість за межею бідності, це важко. Якби держава ще допомагала, так як повинна!
  • Victor Stonis

    Промовчу...Героїня не та, що народила, а та що...
  • Кирея Инна

    Хай мене вкрадуть
  • Валя Шевчук

    Щоб були дітки і батьки здорові сімейного затишку терпіння і мирного неба

keyboard_arrow_up