Скільки хмельничан одружилися та народилися за 9 місяців війни

Скільки хмельничан одружилися та народилися за 9 місяців війни

Незважаючи на війну та загрози постійних обстрілів хмельничани продовжують створювати міцні сім’ї.

24 листопада виповнилося 9 місяців з того часу, як росія почала повномасштабний наступ на українські землі. За цей час мешканці нашої країни стали сильнішими, витривалішими та продовжують жити й боротися незважаючи на труднощі.  

— Уже понад 9 місяців Україна протистоїть повномасштабній агресії з боку орків-терористів. Незважаючи на воєнні дії, складні обставини українці створюють родини, народжують дітей і таким чином творять українське майбутнє, — написав у Телеграм мер Хмельницького Олександр Симчишин

Міський голова повідомив, що за 9 місяців 2022 року в Хмельницькому одружилися 2 286 пар. Крім того, у пологових обласного центру з’явилися на світ більше 3-х тисяч малюків. 

Відео дня

Так, від 24 лютого і по сьогодні у міському перинатальному центрі народилося 1 607 діток. А в обласному пологовому за цей час народилося 1 330 малюків. Крім того, ще 182 немовлят з’явилися на світ в пологовому відділенні Хмельницької центральної районної лікарні.

Олександр Симчишин додав, що лише за останні три дні, з 24 по 26 листопада, у громаді народилося 20 малюків. 

— Працюють медики незважаючи на повітряні тривоги та відключення світла. Приймають пологи в облаштованих укриттях та надають допомогу, як матерям, так і діткам. Українське Життя перемагає! — написав мер. 

Нагадаємо, днями у Хмельницькому з’явився на світ малюк-рекордсмен. Хлопчик при народженні мав вагу 6 кілограмів. Дитя назвали Лука. Це вже шоста дитина для сім’ї. Читайте історію про це у матеріалі У Хмельницькому з'явився на світ малюк-рекордсмен.

Також нещодавно одружився військовий Євген та його наречена Ольга. Закохані призначили дату шлюбу, але за день до неї росія вкотре обстріляла критичну інфраструктуру України. Світла, аби провести церемонію, не було, однак це не стало на заваді. Історію кохання, яке перемагає труднощі, читайте в матеріалі Кохання сильніше за темряву: одружився військовий з Хмельниччини.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up