12-річна хмельничанка Настя малює тварин на замовлення, аби зібрати гроші для ЗСУ

12-річна хмельничанка Настя малює тварин на замовлення, аби зібрати гроші для ЗСУ
  • Дівчинка малює чотирилапих на замовлення. 
  • Арти продають разом з подругою, а зібрані гроші донатять на потреби воїнів. 
  • Дивіться, як можна долучитись і підтримати дитячу ініціативу.

Анастасії Буяр - всього 12. Вона навчається в художній школі і красиво малює. Саме цим вмінням маленька хмельничанка вирішила допомагати армії. Дізнавайтесь, як можна підтримати. 

На її сторінці в Instagram безліч милих зображень чотирилапих…котиків, собак і навіть хом’ячків. Це домашні улюбленці хмельничан, яких дівчинка малює на замовлення. Картини продає разом з подругою Емілією, а виручені гроші дівчатка відправляють на потреби наших Збройних Сил. 

Мама художниці Валентина розповідає журналістці “ВСІМ”, що ініціативу активно допомагати донька озвучила місяць тому. Жінка без сумніву підтримала. 

Відео дня
На фото - Анастасія та Емілія 
  • Донька гуляла якось з подругою, дзвонить мені  і каже: "мама, ми вирішили малювати домашніх тварин на замовлення і продавати. Гроші будемо відправляти на ЗСУ - взнай, куди можна". Так вона створила сторінку в Інстаграмі, зробила рекламу. Їй скидували своїх домашніх улюбленців, а вона малювала. Були навіть замовлення з Америки та Ізраїлю, - розповідає мама дівчинки. 

Подруги працюють у тандемі. Настя малює, а Емілія допомагає вести сторінку у соцмережі. 

Вартість артів  - символічна. Ціни коливаються від 50 до 150 гривень. Наліпки продають за 25 гривень. На сторінці художниці є прайс для замовлення.

Загалом малюнками вже вдалось зібрати понад 7,5 тисяч гривень. 

Пані Валентина додає, що майже щоденно дівчата відправляють із замовлень близько 200 гривень волонтерам. До слова, малюнки своїх чотирилапих можна за бажанням роздрукувати. Також художниця продає різноманітні наліпки і тату. 

Хмельничани можуть долучитись до корисної дитячої ініціативи. Можна підтримати художницю підпискою або ж замовити малюнок свого кота чи собаки. 

Як задонатити?

  • Картка дівчинки - 5168755909938439 Буяр Анастасія. 
Анастасія створює також наліпки з патріотичними малюнками

Дівчинка створює малюнки ваших улюбленців, з якими не захочеться розлучатись

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Коментарі (3)
  • Alena Kasper

    Неймовірно 👍☺️
  • ЧитачЧитачів

    Цікаво, скільки картин у неї замовили "поважні" Стефанчуки?
  • Elena Suprun

    Розумашка !

keyboard_arrow_up