У Волочиській громаді переселенцям роздали 600 продуктових наборів

У Волочиській громаді переселенцям роздали 600 продуктових наборів
Тут і далі фото Хмельницької обласної ради
  • На території громади нині проживає майже 1300 внутрішньо переміщених. 

  • Їм роздали набори з продуктами: крупами, макаронами, цукром, сіллю, олією, борошном та консервами.

У Хмельницькій області наразі проживає більше 90 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Велика частина переселенців знайшли прихисток у сільських населених пунктах. Такі дані наводять в обласній раді. 

На території Волочиської громади мешкає 1291 переселенець, загалом це 596 сімей. Днями внутрішньо переміщеним видали продуктові набори від обласної ради. 

У продуктові набори склали крупи та макарони, цукор, сіль, олію, борошно, консерви та інші продукти.  Всього такі продуктові пакети отримали майже 600 сімей.

Відео дня

Це жителі, які мешкають у Волочиську та у селах: Вочківці, Гарнишівка, Копачівка, Маначин, Ожигівці, Поляни та Яхнівці, Зайчики, Тарноруда, Ріпна, Соломна, Федірки, Авратин, Богданівці, Клинини, Курилівка, Лонки, Рябіївка, Попівці, Чухелі, Холодець, Щаснівка.

В обласній раді додають, що цю гуманітарну допомогу вдалося отримати завдяки підписаному меморандуму Віолети Лабазюк про співпрацю з релігійною організацією «Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні» під час візиту голови обласної ради до американського штату Юта.

Це вже друга частина реалізації згаданого меморандуму. Ми повідомляли, що в рамках першої частини угоди цієї релігійної організації з благодійним фондом «Разом до Перемоги. Хмельниччина» та однією з торговельних мереж видали продуктові сертифікати номіналом 500 гривень на загальну суму 500 тисяч гривень.

— Підтримка вимушених переселенців є вкрай важливою, адже вони пережили чимало страждань, рятуючись від війни. Завдяки реалізації наших домовленостей з американськими партнерами, маємо можливість надати допомогу внутрішньо переміщеним особам, людям, які постраждали через російську агресію та були змушені змінити місце проживання та оселитися у тергромадах на Хмельниччині, – зазначила під час спілкування з переселенцями Віолета Лабазюк.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач75

    Гарна справа, люди потребують нашої допомоги. Щира подяка Віолеті

keyboard_arrow_up