В дендропарку "Поділля" підняли найбільший прапор на території Хмельницької області

В дендропарку "Поділля" підняли найбільший прапор на території Хмельницької області
Тут і далі фото Хмельницької ОВА. Колаж vsim.ua
  • Розміри стягу 10 на 15 метрів.

  • Його вивісили на 50-метровому флагштоці.

Сьогодні, 23 серпня, відзначаємо День Державного Прапора України. Нині синьо-жовтий стяг – це символ сміливості, свободи та незалежності, яку мужньо виборювали покоління українців. Саме під цим прапором зараз відбувається найзапекліша в новітній історії боротьба за цінності демократії.

Сьогодні у дендропарку “Поділля” урочисто підняли найбільший прапор Хмельниччини. Висота флагштоку, на якому підняли прапор, складає 50 метрів. А розміри стягу становлять 10 на 15 метрів. Нагадаємо, його виготовили до 30-річчя Незалежності України. А обійшовся тоді величезний прапор обласному бюджету у 4,8 мільйона гривень. 

— Сьогодні з нагоди дня Державного Прапора України Хмельниччина урочисто підняла найбільший стяг нашої області, супроводжуючи підйом акапельним виконанням Державного Гімну України. Цьогоріч захід з міркувань безпеки був обмежений у часі та кількості присутніх, однак головний символ нашої держави не залишився без належної уваги, — повідомили в обласній військовій адміністрації. 

Відео дня

Саме ж церемонія підняття державного прапора була скромною. В ній взяли участь близько 30 людей та тривала вона 20 хвилин.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач44

    ТЦК не бачить таку велику кількість ухилянтів ?

    Читач95 reply Читач44

    То точно;))),вони на Темпі часто шастають...

keyboard_arrow_up