В Хмельницькому народилось 1812 немовлят. Хлопчиків з'явилося більше, ніж дівчаток

В Хмельницькому народилось 1812 немовлят. Хлопчиків з'явилося більше, ніж дівчаток

У Хмельницькому з січня народилося 914 хлопчиків та 898 дівчаток. До того ж, 157 багатодітних сімей міста поповнились черговою дитиною. А це на 26 більше, ніж минулого року. Для своїх діток хмельничани все частіше обирають рідкісні імена.  

На Хмельниччині народжуваність зменшилася за перші п'ять місяців 2016 року. Як повідомляють у прес-службі Головного управління статистики області, у січні-травні цього року на світ з’явилося 5276 дітей. Це на 317 малят менше, ніж за поточний період у минулому році. Переважають представники сильної половини. 

У Хмельницькому кількість новонароджених цього року збільшилася. Всього на 26 діток. Крім того, майже удвічі частіше народжувались близнята. Цьогоріч їх маємо 25. 
- За останні півроку у місті зареєстровано на 26 діток більше, ніж за поточний період минулого року. Але як такої тенденції до зросту серед народжень немає, - пояснює заступник начальника відділу РАЦСу Тетяна Доброліз. – Якщо цього року новонароджених менше, ніж попереднього, то на наступний очікується більше. Жодних різких спадів чи злетів. 

До вибору імен хмельничани підходять по-різному. Найчастіше називають хлоп’ят іменами Матвій, Тимофій, Іван та Олександр. Серед дівчаток переважають Злати, Софії, Марії, Аврори та Мілани.

Обирають новоспечені батьки своїм діткам і рідкісні імена. Вже зареєстровані Світозар, Лев, Божена, Лукія, Квітослава, Єремій, Лєтісія, Мія, Алєкс, Даніель, Оскар, Маріам, Устим, Пеланія, Іларія, Філіпід, Василина, Нестор, Натан, Серафим та Єлісей. Серед новонароджених трапляються також подвійні імена - Елізабет-Луїза та Марі-Амелі. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up