В Міграційній службі розповіли,чому хмельничанам затримують видачу закордонних паспортів

В Міграційній службі розповіли,чому хмельничанам затримують видачу закордонних паспортів
  • Через високий попит на закордонні паспорти затримують строки видачі оформлених документів.
  • У Міграційній кажуть, що це сезонне явище. Адже введення безвізового режиму співпало з сезоном відпусток.
  • Хмельничан просять не панікувати. Якщо за кордон їхати не планують, то ліпше з подачею документів зачекати.

Починаючи з травня попит на закордонні паспорти щодня зростав. Вже сьогодні підрозділи міграційної служби Хмельницької області оформляють понад 270 замовлень на добу. А це приблизно вдвічі більше, ніж в аналогічний період минулого року. За 7 місяців оформили 58 000 закордонних паспортів. Для порівняння, минулого року за аналогічний період було 34 000.  

- Ми очікуємо, що попит на закордонні паспорти знизиться вже у другій половині серпня. Так відбувається щороку наприкінці туристичного літнього сезону, - розповідає vsim.ua головний спеціаліст із зв'язків з громадськістю та ЗМІ Лілія Квятковська. - Якщо ви плануєте в найближчий час подорожувати за кордон, то ліпше не стояти у чергах, а  кілька тижнів зачекати. Тодіоформити документи можна буде у більш комфортних умовах.

Дізнатися про стан оформлення та друку документа можна за допомогою електронного сервісу на офіційному веб-сайті ДМС України, дані сервіса оновлюються тричі на день.

Відео дня

“Гаряча лінія”  управління ДМС України в Хмельницькій області - (0382) 63-80-56

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитрий Казанцев

    да барыги они
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up