У приватному зоокутку в Дубовому народилися троє левенят

У приватному зоокутку в Дубовому народилися троє левенят
Фото зі сторінки Сергія Пальохіна у Фейсбук.
  • У сім’ї хижаків з приватного зоокутка поповнення – два хлопчика і одна дівчинка.
  • Хмельничани можуть подивитися, як левенята вчаться ходити.
  • Через декілька днів з ними можна буде сфотографуватися.

Із серпня 2016-ого в Дубовому працює приватний зоокуток Сергія Пальохіна. Дресирувальник розпочинав із декількох тварин. Найбільше люди завжди ішли погладити маленьких левенят і сфотографуватися з ними. У серпні й вересні в минулого року світлини із ще ручними хижаками заполонили соцмережі.

Новий фотобум з левенятами очікується з листопада. У зоокутку в сім’ї Амура і Тіари з’явилися два хлопчики і одна дівчинка. Народилися вони 28 жовтня.

  • Зараз левенята ще зовсім маленькі. Вони повзають біля мами і пробують ходити. Подивитися на таке можна буде недовго. Вони досить швидко виростають. Через декілька днів їх можна буде уже брати на руки і фотографуватися, - каже Сергій Пальохін.

Відео дня

Нагадаємо, що того року на фото із левам и встановили «таксу». Брали по 50 гривень. За словами працівників зоокутка, за ці кошти вони купували корм й інші необхідності не лише для левів, а й інших звірів.

Читайте також: У приватному зоокутку Пальохіна з'явилися соколи, борсуки та шотландський поні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up