В Україні прийняли воєнний стан: що буде в Хмельницькому

В Україні прийняли воєнний стан: що буде в Хмельницькому
  • Верховна Рада проголосувала за проект президента про введення воєнного стану в Україні. Голос “За” віддали 276 депутатів.
  • Воєнний стан буде діяти лише в окремих областях України. Чи входить до списку Хмельниччина, читайте на vsim.ua.

Кілька хвилин тому Верховна Рада України підтримала рішення РНБО та президента України Петра Порошенка "Щодо надзвичайних заходів із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні".

Враховуючи зауваження народних депутатів, президент вніс правки до законопроекту. Воєнний стан діятиме з 9-ї ранку 28 листопада, терміном на 30 діб та лише в разі сухопутної агресії Росії на територію України.

В рішені зазначили перелік областей, які підпадають під воєнний стан. Це розташовані вздовж російського, придністровського та молдавського кордонів регіони. До них віднесли: Вінницьку, Миколаївську, Одеську, Луганську, Сумську, Харківську, Чернігівську, Херсонську області та внутрішні води Керченської екваторії.

Відео дня

Крім воєнного стану, депутати проголосували за призначення дати виборів президента України на 31 березня 2019 року. "За" проголосували 228 народних обранців.

Як введення воєнного стану вплине на Хмельницький

Конституційні права та свободи громадян можуть обмежуватися тільки там, де будуть тривати бойові дії. Тому всі правила обмеження стосуються лише 10 областей, де буде діяти воєнний стан. Президентом України оголошується часткова мобілізація першої черги резервістів, відповідно до загроз національної безпеки України, до неї можуть увійти військові структури Хмельниччини.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Михаил Зозуля

    А ШО ДО ПОРОШЕНКА ВІН УСЕ ПРАВИЛЬНО ЗРОБИВ ВІН ПІДВІВ ДО МЕЖІ РОЗПІЗНАВАННЯ ХТО Є ХТО ДЛЯ КРАІНИ УКРАІНИ..

    ПЕРЕД ЗАГРОЗУЮ ВІЙНИ Я ПОБАЧИВ ХТО КОЛОБОРАНТ ХТО МІМІКРІЙНИК..А ХТО ПРОСТО ХАЛЯВНИК І МРІЙНИК І ВІН ТАМ В ТОМУ ЦИРКУ ТЕТІЙ ЛИШНІЙ..
  • Михаил Зозуля

    СЛАВА ВЕЛИКОМУ КЛОУНУ ..ЦИРК ..АЙ МОЖЕЛИВО І НІ УКРАІНА У ВОГНІ А КЛОУНИ У СВОЕМУ ГОВНІ ПОСХОВАЛИСЯ ..МОЛОДЕЦЬ ПОРОШЕНКО ХОЧ ПОКАЗАВ РАДОВСЬКИХ КЛОУНЫВ Ы ХТО ЗА УКРАЫНУ А ХТО ЗА ПРЕЗИДЕНТСЬКЕ КРІСЛО БЬЕТЬСЯ..
  • Yana Cer

    Порох сказав, що по всій країні?!?!?! Тут пище частично. Домовтесь між собою
  • Марина Бабкина

    Да,знаем эти 276 голосов,по 3 пальца на разные  кнопки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up