В УПЦ (мп) кажуть про викрадення автомобіля хмельницькими депутатами

В УПЦ (мп) кажуть про викрадення автомобіля хмельницькими депутатами
  • Йдеться про події 2-3 квітня минулого року, коли хмельничани проголосували про перехід собору на Володимирській до ПЦУ.
  • В УПЦ (мп) кажуть, що тоді хмельницькі депутати незаконно заволоділи автомобілем.

До поліції звернувся заявник в інтересах Хмельницької єпархії УПЦ (мп). У заяві стверджує про вчинення кримінальних правопорушень 2-3 квітня 2023-го року. Мовляв, фігурантами є депутат обласної ради та два депутати Хмельницької міської ради. Нагадаємо, тоді хмельничани зібралися біля храму після побиття у ньому військового. Люди проголосували за перехід Свято-Покровського собору до ПЦУ. 

До речі, судовий розгляд у справі побиття військового досі продовжується. 

Так, у заяві до поліції йшлося, що групою осіб були здійснені правопорушення за статтею 186 (Грабіж) та 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Про все це зазначено в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Відео дня

Заявник звернувся до слідчого судді Хмельницького міськрайонного суду. Він вказав на бездіяльність уповноваженої особи Хмельницького райуправління поліції. Що полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення в ЄРДР. А саме - щодо незаконного заволодіння автомобілем “Skoda Octavia”, яке, за версією УПЦ (мп), здійснили депутат обласної ради та два депутати Хмельницької міської ради. А також - документами та ключами до нього.

Заявник стверджує, що автівка є власністю юридичної особи Управління Хмельницької єпархії Української Православної Церкви. Мовляв, вказана юридична особа ніколи не передавала цей автомобіль добровільно згаданим депутатам.

Крім того, представник УПЦ (мп) вказав у заяві, що група невідомих осіб незаконно потрапили на територію собору 2-3 квітня. Завдавши при цьому фізичного насильства прихожанам. Також, за слова заявника, вони незаконно провели збори та ревізію майна. Додав і те, що депутати незаконно заволоділи майном владики Антонія та його автомобілями.

В результаті, суд зобов’язав працівників Хмельницького РУП внести відомості щодо автомобіля “Skoda Octavia” до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Читайте також: Блогерка Алхім, російська музика, портрети Героїв. Деталі подій на Проскурівській

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Віталій Українець

    Попи мп можуть також прозвітувати куди кожен рік везли в валізах зібрані з вірян україни гроші!
  • Жанна

    А пцу(сп) з матюками і погрозами у людей храми віджимають.

    Ю reply Жанна

    моспархат
  • Ira Irina

    А до речі , чому попи ще не на війні , чи їм спідниці мішають бігати воювати .
  • Oleksandr

    Нічого нового.
    Депутати мародери, що наживаються під час війни.

keyboard_arrow_up