Ведмедя Стефана ніяк не можуть забрати в Закарпаття - немає грошей

Ведмедя Стефана ніяк не можуть забрати в Закарпаття - немає грошей
  • Клишоногого з хмельницького зоопарку хочуть віддати в реабілітаційний центр.
  • Аби транспортувати 400-кілограмового звіра, потрібні гроші.
  • Хмельничан та всіх небайдужих просять допомогти. 

 

Бурий ведмідь Стефан - новий мешканець приватного зоопарку, що у Дубовому. Сюди він потрапив з села Нижні Вовківці, що неподалік Хмельницького. Багато років поспіль ним опікувалась колишня артистка цирку Марта Бужановська. Хмельничанам вона була добре знайома, адже жінка чи не щодня просила гроші у центрі міста з кудлатим песиком. Запевняла, на їжу для ведмедя. Коли жінки не стало, то ведмедя доглядати було нікому. До цього він жив у тісній клітці прямо посеред подвір'я. З села до Хмельницького циркового ведмедя забрав дресирувальник Сергій Пальохін. Клишоногий близько місяця живе у його приватному зоопарку. У клітці, бо вольєра ще не збудували. Та й грошей немає. 
На сайті зоокуточку вирішили запитати у хмельничан, чи потрібно залишити звіра тут або ж забрати його до Закарпаття, у центр реабілітації для бурих ведмедів. Містяни обрали останній варіант. Та, як виявилось, не все так просто. Коштів на перевезення ведмедя не вистачає. Тому усіх, кому небайдужа доля 17-річного Стефана, просять допомогти.

- З центру реабілітації готові приїхати в будь-який момент. Але грошей немає навіть на паливо. Порахували, що приблизно потрібно 3500-3600 гривень. Вся сума піде на дорогу, - каже доглядальник тварин Сергій Пальохін. 

Для допомоги:

Відео дня

Номер картки Приватбанку: 41 49 49 78 71 21 22 07

Телефон: (096) 787 81 16 - Сергій Пальохін.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Екатерина Ковальчук

    Не розумію одного - поки була жива та Марта, чого ніхто з теперішніх "активістів" не приїхав і не забрав? Умови ж були жахливі, а тепер коли тварина вже не має майбутнього, всі дуже ним опікуються. Шокована з наших людей, поки є шанс рятувати щось, вони не бачать нічого, а тепер, коли ведмедю немає де жити і чим годувати, то всі зарухались.

    Антоніна Іванова reply Екатерина Ковальчук

    Хто зарухався, коли навіть менше 4000 грн не можуть зібрати. Опікується тільки Сергій Пальохін, якому майже ніхто не допамагає.

    Соня Адамова reply Екатерина Ковальчук

    В тому то і справа. Всім тоді було байдуже, що і як. Є гроші на його утримання чи немає. А тепер раптом всі так піклуватись почали. А депутат Коліщак нічим не хоче помогти. Чи він такими справами не піариться?

    Олег reply Екатерина Ковальчук

    А всім була плювати на медведя.  А зараз вирішили на цьому піаритися
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up