Верховна Рада зібралася на екстрене засідання щодо введення воєнного стану (Онлайн-трансляція)

Верховна Рада зібралася на екстрене засідання щодо введення воєнного стану (Онлайн-трансляція)
  • Президент України підписав указ щодо введення воєнного стану в Україні.
  • Щоб документ вступив в дію, необхідно позитивне рішення Верховної Ради.
  • Як голосуватимуть народні депутати слідкуйте за оновленнями на  vsim.ua.

Ще о 16-й годині мали розпочати екстрене засідання Верховної Ради України, на якому планують вирішити питання введення воєнного стану в Україні. Нагадаємо, що через агресію Росії на Азовському морі,  Рада Національної безпеки України прийняла рішення "Щодо надзвичайних заходів із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні". Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким фактично має ввести в дію рішення РНБО. Щоб указ президента вступив в дію, його мають затвердити у Верховній раді.

Наразі, засідання Верховної Ради ніяк не розпочнеться. Радикальна партія блокує трибуну та просить зустрічі з президентом. Народні депутати не згодні з деякими пунктами указу президента та вимагають пояснень від очільника держави.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій оголосив десятихвилинну перерву в ході якої показали онлайн-звернення Петра Порошенка.

Президент запропонував ввести воєнний стан на 30 днів, починаючи з 9-ї ранку 28 листопада та завершити його до кінця грудня. 

Наразі "десятихвилинна" перерва затягнулася і триває вже понад 50 хвилин. 

За оновленнями слідкуйте на сайті vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лисун Наталія

    Ви відчули, що "русский мир" іде там, де російська мова. Де йде війна? Де російська церква, мова, де стоять або Катерина вторая або Сталін. Там імплементована інша ментальність, не національна. Це не вина тих людей.

    Чому ми сьогодні ненавидимо владу? У тому, що ми не звикли, що у нас буває своя влада. У нас або поляки, або литовці. У гіршому варіанті - молдовське царство, або австрійське. Все чуже. Дайте шанс національній владі, підтримку. Як правитель держави може працювати, якщо у нього немає підтримки нації?", - сказав Ющенко.
  • Ievgen Pervushyn

    ще перерва
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up