“Ви забрали життя моєї дитини”. Мама загиблої в ДТП Софії звернулася до мотоцикліста перед вироком (ВІДЕО)

“Ви забрали життя моєї дитини”. Мама загиблої в ДТП Софії звернулася до мотоцикліста перед вироком (ВІДЕО)
  • Зіткнення двох транспортних засобів восени 2019 року призвело до смерті 11-річної Софії.
  • На дитину відкинуло мотоцикл, що зіткнувся з автомобілем.
  • Водій останнього втік за кордон, інший є обвинуваченим. 
  • Розгляд справи в суді добігає кінця.
  • Прокурор і адвокат сім’ї Чорнобай просять для мотоцикліста найвищої міри покарання.
  • Обвинувачений своєї вини не визнає, а його адвокат хоче закрити кримінальне провадження. 
Резонансна аварія сталася восени 2019 року, на перехресті Старокостянтинівське шосе та Водопровідна. Через зіткнення двох транспортних засобів померла 11-річна Софія. Одним із них був автомобіль “Mercedes”. Його водій, громадянин Туреччини, втік за кордон. Місце перебування якого вже встановили й проводяться необхідні слідчі дії. Інший причетний до ДТП - мотоцикліст Сергій Владико, який є обвинуваченим. Йому загрожує до 8 років в’язниці.

Вже понад рік тривають судові засідання стосовно справи 11-річної Софії Чорнобай. За цей час вивчили чимало доказів та заслухали багатьох свідків. Кожного разу батьки дівчинки не стримували сліз. Під час озвучення травм, які отримала дитина в результаті аварії, мама Софії не витримала й залишила судову залу. З того часу до суду приходив лише її чоловік. Наталія Чорнобай розповідала нам раніше, що їй, як матері, важко все це слухати. 

Розгляд справи добігає свого кінця. Вже наступного тижня Сергію Владико оголосять вирок. Сьогодні, 4 березня, відбулися судові дебати. Кожна зі сторін підбила підсумки всього, що було на судовому слідстві. А обвинуваченому мотоциклісту надали останнє слово.

Кажете, що співчуваєте - це неправда, бо вам байдуже

Мати загиблої Софії, Наталія Чорнобай, сьогодні знайшла сили прийти до суду. Перед оголошенням вироку вона звернулася до обвинуваченого. Зі сльозами на очах жінка сказала про байдужість мотоцикліста до неї, як до матері. А також просила суд обрати йому найвищу міру покарання. Мовляв, Сергій Владико свідомо порушив правила дорожнього руху й перевищив швидкість.

Відео дня

Суддя Світлана Данькова надала мотоциклісту останнє слово перед оголошенням вироку. “Мені нічого додати”, - сказав Сергій Владико. 

Нет описания.

Нагадаємо, вчора, 3 березня, на судовому засіданні, обвинувачений вперше за весь час висловив свої співчуття стороні потерпілих. Прочитати про це можете тут. Разом із тим, він вкотре повторив, що своєї вини не визнає. 

Адвокат мотоцикліста просив закрити кримінальне провадження

Прокурор і адвокат сім’ї Чорнобай просили суд обрати найвищу міру покарання мотоциклісту. А саме - позбавлення волі строком на 8 років й позбавлення права керування транспортними засобами протягом 3 років. А також про стягнення з обвинуваченого судових витрат, що складають 25 550, 77 гривень й зміну запобіжного заходу. Наразі Сергій Владико перебуває під домашнім арештом. Прокурор Марія Мельничук просила про тримання мотоцикліста під вартою до вступу вироку в законну силу. 

Адвокат мотоцикліста хоче закрити кримінальне провадження стосовно його підзахисного. Він вважає покази свідків сумнівними. Мовляв, вони не відповідають матеріалам справи. 

Нет описания.

Вирок Сергію Владико оголосять у вівторок, 9 березня. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі (105)
  • Алла Баскакова

    Держіться, винні, повинні бути покарані! Це не помста - це відповідальність за свої вчинки, да, відповідальність повинні понести всі, але ж чого так сім’я мотоцикліста та його прибічники розпереживались за турка і слідчого, вони тоже перед судом будуть відповідати, але цей урок - мотоцикліст, також повинен відповісти за свою швидкість! Таких не можна зовсім садити за кермо, воно ж неадекватне! А що - декому « своїм» жадібно « свого», але ж є обов’язки, будьте добрі - виконуйте їх - вони називаються правилами дорожнього рух!!!!! А дитини, яка від цих двох НЕЛЮДІВ загинула - ііі вам не жалко. Наше майбутнє. Просто, слів бракує, які люди барани- мати хоче помсти, мама хоче правди! Відповідальності! Їй легше не стане ніколи, але ж вона своїм вчинком Може допомогти запобігти подібній ситуацііі, причетними до якої можуть бути ці цапи, як багато хто каже! Дай Боже сил батькам - пережити усі суди. Бо це ж така біль, яку не дай Боже нікому пережити! Бережіть себе та своїх дітей. Ми всі слідкуємо за цією ситуацією і дуже сподіваємося на покарання МОТОЦИКЛІСТА, ТУРКА та СЛІДЧОГО!!! Кожен повинен відповісти за свій вчинок! 9 років для мотоцикліста, то ще мало, бо якби воно не гнало, то наслідки були б зовсім інакші, навіть при зіткненні!(((
  • Eva Bohdanova

    Бідна мати
  • Natalia Lesovych

    А чому про турка забули?

    Алла Баскакова reply Natalia Lesovych

    Не забули, читайте
  • Dima Halhan

    Немає у нашій країніні правосуддя. Як завжди гроші все вирішують.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up