Від “дистанційки” до вакцинації на речовому ринку. ТОП-5 новин на ВСІМ за 28 вересня

Від “дистанційки” до вакцинації на речовому ринку. ТОП-5 новин на ВСІМ за 28 вересня
Фото ілюстративне
  • Підготували підбірку із найпопулярніших новин нашого сайту за минулу добу, аби ви не пропустили важливе.

1. Дистанційки" у Хмельницькому не буде, - департамент освіти

 Від кількості вакцинованих працівників у школах залежить форма навчання вихованців. Такі умови здобуття освіти учнів 5-11 класів у “жовтій” зоні.

Відео дня

За словами директора департаменту Надії Балабуст, від 29 вересня, всі школи працюватимуть очно. Оскільки кількість вакцинованих у кожному освітньому закладі складає понад 80%. 

На День міста Хмельницького в парку зафіксували факт жорстокого поводження з тваринами. Хмельничанам пропонували сфотографуватися з дикими птахами, яких саджали їм на руки. Яструбів та сов при цьому тримали на повідках.

На ситуацію відреагувала місцева блогерка Олена Мандзюк. Про це повідомили на сторінці Хмельницький LIVE у Facebook.

Знущання з тварин вона зафільмувала на телефон. На відео видно, що птахів тримали в парку просто неба, прив’язуючи лапу мотузкою до лавки. Довкола неї були розкидані коробки, в яких тварин, ймовірно, транспортували.

За словами блогерки, вона одразу викликала поліцію. Патруль приїхав тільки після третього виклику. Детальніше читайте в матеріалі. 

Злата Огнєвіч запросила Олега Плахотнюка на побачення. Хмельничанин організував зустріч на даху.  Під час їхнього розмови, холостячка цікавилася, наскільки для власника фітнес-клубу важлива зовнішність і фігура  його обраниці. Не обійшлось і без запитань про колишніх дружин. 

Після душевних розмов, живої музики і танців співачка прокоментувала, що Олег розкрився для неї з іншої позитивної сторони. Хмельничан також розповів про свої почуття після першого побачення. Це він зробив на своїх сторінках у соцмережах. 

19-річного студента з Красилова шукали в обласному центрі близько тижня. Врешті його знайшов місцевий рибалка, в Дубовому. Той у вечірній час пішов ловити рибу. Коли закинув вудочку, помітив у водоймі чиюсь руку. Сталося все це 16 вересня.

Коли на місце прибули правоохоронці встановили особу того самого студента, якого тривалий час розшукували. Слідчі висунули версію самогубства. Оскільки на тілі слідів від насильницької смерті виявлено не було. 

Друзі хлопця розповіли про його дивну поведінку напередодні смерті. Більше про це читайте в матеріалі. 

У Хмельницькому відкрили ще один Центр вакцинації проти Covid. Запрацював він на території речового ринку “Поділля”, в приміщенні поруч з адміністрацією, де раніше розташовувався банк. 

На місці працює мобільна бригада медиків. Щеплювати обіцяють як підприємців ринку, так і всіх бажаючих покупців.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up