Від інстаблогерів до справи лікарки Вавринчук: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень

Від інстаблогерів до справи лікарки Вавринчук: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень
ua.depositphotos
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних серед читачів новин за тиждень.  

1. "Укрзалізниця" хоче перетворити залізничний вокзал у Хмельницькому на ТРЦ

Для впровадження швидкісного руху поїздів в Україні потрібен інвестор, зацікавлений у концесійному підході. Про це голова правління АТ "Укрзалізниця" Володимир Жмак. 

Як наголосив очільник УЗ, для впровадження швидкісного сполучення до 350 км/год, Укрзалізниці потрібні інвестиції, "тому потрібен інвестор, який зацікавлений у концесійному підході". Наразі в УЗ говорять про 7 вокзалів, які готові передати у "приватні руки", що і передбачає концесія. Це дозволить перетворити залізничні вокзали на великі торгові центри, і це вже не будуть просто зали для очікування поїздів, наголосили в УЗ.

Відео дня

2. ТОП-10 хмельницьких інстаблогерів за версією “ВСІМ” 

Серед всеукраїнських блогерів - відома своїми домашніми пологами Софія Стужук з Києва, бізнес-мама Саша Пустовіт з Івано-Франківська, ще одна бізнес-вумен Таня Пренткович з Тернополя та інші. Всі перераховані користувачі мають мільйонні аудиторії. 

Є блогери-мільйонники і в Хмельницькому. Користувач із найбільшою аудиторією має 2, 2 мільйона. На мільйон читачів менше має ще одна хмельницька блогерка. Решта жінок, які активно ведуть свій блог, встигли захопити серця меншої частини людей. Отож, представляємо ТОП-10 блогерів з Хмельницького.  

3. “Відчуття не зрівняються ні з горілкою, ні з жінкою”. Як хмельничани пірнали в ополонку при -16

Занурюватися в ополонку на Водохреща - головна традиція деяких хмельничан. Не зупиняють їх ані люті морози, ані карантинні обмеження. Саме останні стали причиною відсутності спеціальних місць для купання в Хмельницькому. Та це лише офіційна версія, яку повідомили напередодні в міськраді. Насправді для хмельницьких моржів організували ополонки. Зробили це на Південному Бузі й в мікрорайоні Ружична. Саме туди навідалися журналісти vsim.ua.

4. Кримінальна справа лікарки Олени Вавринчук. Стала відома доля потерпілої дитини

Ця історія сталася в Хмельницькому минулої осені. Ціла “схема усиновлення” в обхід законодавству розгорнулася в стінах міського перинатального центру. В епіцентрі всіх подій - заступник головного лікаря Олена Вавринчук і ще дві жінки. Одна з яких народжувала, а інша придбала дитину в породіллі за 10 тисяч гривень.  Обидвом жінкам, які замішані в цій справі, суд вже призначив покарання. Детальніше про це можете дізнатися тут.  Судові засідання стосовно лікарки Олени Вавринчук тривають. Чергове відбулося сьогодні, 21 січня, в міськрайонному суді на Героїв Майдану. 

5. На Хмельниччині жінка дізналась про свою «смерть», коли хотіла оновити паспорт

Суд скасував рішення від 2010 року про оголошення жінки померлою. Із такою заявою до Полонського районного суду звернулась місцева мешканка. Жінка розповіла, що її донька вела «антигромадський спосіб життя», а в 2005 році взагалі зникла. Її оголосили в розшук і через три роки визнали безвісти зниклою. У 2010 році – оголосили померлою. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up