Від "квіткового раю" до трагічного падіння повітряної кулі: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень

Від "квіткового раю" до трагічного падіння повітряної кулі: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень
ua.depositphotos
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних новин за тиждень. 

1. Померло немовля, якому видалили кілограмову пухлину

У ніч на понеділок, 17 травня, лікарі Хмельницької обласної лікарні спільно з представниками з Національного інституту раку провели операцію тримісячній дитині. 6-кілограмовому маляті видалили тканини вагою 1,5 кілограма. Сама пухлина важила 970 грамів.

Операція пройшла успішно. Пацієнтку перевели до відділення реанімації, де вона перебувала під наглядом лікарів. Однак дитина померла. Серед причин лікарі називають те, що патологія була вродженою.

Відео дня

2. Сім’я на Хмельниччині створила “квітковий рай” (ФОТО+ВІДЕО)

Сім’я Єфименків не садить картоплю, їхній город засіяний квітами. Вони на Летичівщині вирощують інжир, маракую, цитрусові та хурму.  Про те, як доглядають за рослинами, з чого починали та чому привозять причепи землі з лісу - читайте у матеріалі.

3. Склали рейтинг терапевтів, які працюють в хмельницьких медзакладах

У комунальних і приватних медзакладах міста працює всього 15 терапевтів. Ми склали їхній рейтинг за підписаними деклараціями із пацієнтами.  Дізнавайтеся, чому терапевтів у місті так мало.

4. Неподалік Хмельницького будують центр імені святого Йоана Павла ІІ: що там буде?

На виїзді з Хмельницького у напрямку до Тернополя, поблизу шаровечківського кладовища та районної ветеринарної лікарні зводять величезну будівлю. П’ятиповерхова конструкція нагадує чи то житловий комплекс, чи то підприємство. Здається, робота триває практично безперервно - що не день будівля зростає на очах. Кому належить проєкт, що там розташують та звідки беруть фінансування - читайте у матеріалі.  

5. У Кам’янець-Подільському районі впала повітряна куля. Є загиблий

Ввечері 22 травня неподалік Кам'янця-Подільського впала повітряна куля. Як уточнили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції, на борту повітряної кулі двоє чоловіків з Хмельницького, подружжя з Прилук та мешканець Кам’янець-Подільського району. В результаті падіння кулі загинув 53-річний житель Прилук. Його дружина, інші пасажири, а також 28-річний пілот, який є мешканцем Києва, отримали травми різного ступеня важкості. 


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up